Astăzi, 15 ianuarie, în presa națională au apărut mai multe poze cu Primarul General al Municipiului Chișinău, Ion Ceban, care ar fi tăinuit informația că se află într-o vacanță în Egipt împreună cu familia sa.

Pozele făcute de către un conațional, au fost transmise mai multor surse media, care le-au și publicat. În acele imagini, apare Ion Ceban și familia sa la unul din hotelele din Egipt.

La unul din articolele cu imaginile în care apare Ion Ceban și familia sa, a comentat și Primarul Municipiului Bălți, Renato Usatîi.

Deși, aceștia doi par a fi concurenți politici, Primarul Municipiului Bălți a sărit în apărarea lui Ceban întrebând retoric în adresa presei „ Și ce dacă? Eu când plec în vacanță, postez eu însumi fotografii sau videoclipuri pentru a nu oferi cuiva posibilitatea de a face senzații. Dacă venitul oficial permite și oficialul îl plătește singur, atunci nu văd probleme.” a scris Usatîi, deranjat de faptul că presa a publicat imaginile cu Ceban.


Amintim că fiind solicitată reacția Primăriei, responsabilii de relații cu presa din cadrul instituției municipale au declarat că vor reveni cu un răspuns.

În foarte scurt timp de la apariția imaginilor în presă, Ion Ceban a postat și el câteva poze cu familia, confirmând faptul că este în vacanță în Egipt.



Carolin Minciuc