Renato Usatîi s-ar fi supărat pe bloggerul Dragoș Galbur după ce ultimul a scris recent, pe Facebook că ex-primarul de Bălți s-a despărțit de iubita sa, Nina Crețu. „M-a șters și din prieteni”, menționează Galbur pe o rețea.

„Ultimul episod din Santa Barbara.

M-a șters din prieteni Renato Usatîi. L-am sunat să văd de ce. A zis că-i fac probleme în familie. S-a supărat că de ce am scris pe Facebook că s-a despărțit de Ninuța, că toată presa din Moldova m-a preluat și au făcut știri, și mămica lui când a citit pe internet s-a speriat și l-a sunat să-l ocărască. Și a trebuit să o convingă că încă mai e cu Ninuța”, a scris Galbur, citat de Shok.md

Se pare că Nina Crețu și Renato Usatîi sunt împreună. Cel puțin asta ne dă de înțeles un filmuleț publicat de fratele tinerei, Emilian Crețu, pe Instagram, unde cuplul au  o conversație prin telefon. Actorul a declarat că cei doi se află la distanță unul de altul: Usatîi e în România, iar sora sa, la Negureni.

Cuplul șocant al începutului de an, Nina Crețu și Renato Usatîi s-ar fi despărțit. De pe pagina de Instagram a Ninei au fost șterse pozele, cu amintirile, care le avea alături de Usatîi, în noaptea de revelion.

 

Nu există o explicație oficială. Unii internauți se dau cu părerea că cei doi au pus punct relației.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD