Gigi Becali şi FCSB au primit o veste interesantă din Turcia. Jurnaliştii din "Ţara Semilunei" susţin că echipa din prima ligă, Goztepe, s-a înţeles cu mai mulţi fotbalişti pentru noul sezon, iar pe listă se află şi Bogdan Planic (28 de ani), cel care se află în conflict cu Gigi Becali.

Gigi Becali a făcut "curăţenie" la FCSB, care s-a despărţit de mai mulţi jucători la final de contract sau care au jucat mai puţin în ultimul sezon. Pe lista plecărilor s-a înscris şi Bogdan Planic, care, între timp, şi-ar fi găsit echipă, anunţă presa din Turcia.

Bogdan Planic, de la FCSB la Goztepe. Veste importantă pentru Gigi Becali

Se pare că şomajul fostului fundaş al lui FCSB, Bogdan Planic, se opreşte în perioada imediat următoare. După ce l-a înfuriat pe Gigi Becali şi a fost ameninţat că următorul său club va plăti o sumă mare, Bogdan Planic ar fi ajuns la o înţelegere cu Goztepe.

Presa din Turcia dă ca sigur transferul lui Bogdan Planic în prima ligă din Turcia, acolo unde fotbalistul a mai fost dorit şi de alte echipe. Jurnaliştii scriu că Goztepe este cea care a reuşit să-l convingă pe fostul jucător al FCSB să semneze:

"Goztepe, care a semnat un contract cu atacantul nigerian Brown Ideye pregăteşte mai multe mutări. Doar trei jucători au fost convinşi să vină la echipă, după mai multe plecări. Este vorba despre 'aripa' de la Fenerbahce, Alper Potuk, fundaşul central Bogdan Planic, de la FCSB, cu care s-a ajuns la o înţelegere, şi portarul lui Maribor, Kenan Piric.

Antrenorul lui Goztepe, Ilhan Palut, are de gând să facă şapte transferuri", anunţă Hurriyet.com.tr, care l-a descris pe fostul jucător de la FCSB: "În vârstă de 28 de ani, Planic, care a început fotbalul în Serbia, a ajuns în România, după ce a jucat pentru OFK Belgrad, Steaua Roşie şi Vojvodina. Experimentatul fundaş de la FCSB a jucat pentru echipă doi ani şi jumătate, iar în ultimul sezon a avut 31 de meciuri oficiale", mai notează sursa citată.

În ultimele săptămâni, fostul fundaş de la FCSB a negociat şi cu Maccabi Haifa, club din Israel, care i-a propus un salariu de 300.000 de euro. Conducerea echipei i-a transmis că va semna doar în cazul în care se va înţelege cu Gigi Becali în privinţa contractului, pe care jucătorul îl avea la FCSB.

Ce se întâmplă cu banii ceruţi de Gigi Becali de pe urma transferului lui Bogdan Planic?

Fundaşul sârb a plecat cu scandal de la FCSB. Disensiunile au început în momentul în care Bogdan Planic a refuzat reducerea salariului, odată cu blocarea competiţiilor. Gigi Becali s-a înfuriat şi l-a trecut pe lista jucătorilor aflaţi în şomaj tehnic. Spre finalul aventurii de la FCSB, Bogdan Planic nu s-a mai prezentat la antrenamente şi a susţinut că nu a mai fost plătit, aspect care l-a determinat să-şi rezilieze unilateral contractul.

În timp ce Gigi Becali susţine că Bogdan Planic mai avea contract încă un an cu FCSB, sârbul se pare că şi-a găsit deja echipă. Totuşi, de-a lungul ultimelor săptămâni Gigi Becali a susţinut că va încasa 10 milioane de euro despăgubiri. Cele două părţi au ajuns să se judece la FIFA în privinţa contractului.

Vezi și: Lista NEAGRĂ a lui Koeman la Barcelona. Jucătorii care au fost anuntați că NU RĂMÂN pe Camp Nou

Sursa: TelekomSport.ro