Comisia Electorală Centrală a respins candidatura candidatul PRO Moldova, Andrian Candu la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. În așa mod, PRO Moldova Chișinău a anunțat că la alegerile ce urmează, o vor susține pe candidatul PAS, Maia Sandu. Anunțul a fost făcut de deputatul PRO Moldova, Vladimir Cebotari.

Duminică, 01 noiembrie 2020, trebuie să ieșim la vot, să alegem președintele Republicii Moldova și totodata, să decidem soarta țării. Țara și oamenii sunt absorbiți în sărăcie totală, datorii, în corupție.

Guvernarea nu face nimic pentru oamenii simpli, i-a uitat pe timp de pandemie, i-a închis in case fără să le ofere un pachet social, le-a închis afacerile dar ia obligat să achite impozite, credite si chirii.

Oamenii pleacă masiv din țară, nu își mai leagă viitorul de Republica Moldova. Țara și oamenii au nevoie de schimbare, iar schimbarea începe de la schimbarea guvernării. Acum trebuie să îl schimbăm pe Dodon!

Ieri am petrecut consultații cu colegii din Organizația Municipiului Chișinău a Partidului Pro Moldova. Decizia noastră unanimă este să mobilizăm masiv membrii noștri, simpatizanții noștri și să îndemnăm toți cetățenii să o votăm la funcția de Președinte al Republicii Moldova pe MAIA SANDU. ” a scris deputatul.

În context, Vladimir Cebotari a menționat că Maia Sandu va scoate Republica Moldova din izolarea internațională în care a băgat-o actual președinte, Igor Dodon.

Funcția de Președinte al Republicii Moldova este una simbolică, de administrare a afacerilor externe dar și de numire în funcție a persoanelor care înfăptuiesc justiția.

Suntem convinși că MAIA SANDU va scoate țara din izolarea internațională în care a băgat-o Igor Dodon. Suntem convinși că MAIA SANDU nu va numi în funcții în justiție persoane compromise și corupte.

Să arătăm lumii întregi că nouă ne pasă și că vrem să construim o altfel de țară, mai bună ” a conchis deputatu.

Vezi și: Maia Sandu: Judecătorii care au spălat miliarde de dolari sunt repuși în funcție de justiția lui Dodon