Meghan Markle și Prințul Harry sunt din nou în centrul atenției și nici de data aceasta nu primesc aprecieri, scrie Aleph News.

Sunt ipocriți, crede Phil Dampier, un jurnalist care scrie de 35 de ani despre Casa Regală britanică.

Ducii de Sussex i-au felicitat pe Twitter pe Kate și Prințul William, care au sărbătorit 10 ani de mariaj. Normal ar fi fost să trimită un mesaj privat, cum a făcut și regina, mai ales că nu sunt în cele mai bune relații, crede jurnalistul.

El consideră că felicitările de pe social-media sunt o încercare de a arăta publicului că cele două cupluri s-au împăcat, ceea ce nu este adevărat.

Prințul Harry și Meghan Markle, criticați după interviul acordat lui Oprah Winfrey

Interviul ducilor de Sussex a împărțit instant Marea Britanie în două. Jurnaliști și personalități și-au împărțit opiniile public. Presa britanică a spus că interviul a “dezlănțuit iadul”.

„Pur și simplu nu înțeleg ce credeau că vor reuși cu asta? Ce, adică, de ce ar fi fost nevoie să faci asta. Ceea ce urmează să curgă din asta este desprins din filme. Cred că au dezlănțuit iadul“, a fost reacția lui Nick Bullen, cofondator True Royalty TV.

Piers Morgan și-a exprimat antipatia față de Harry și Meghan prin diferite postări ironice pe Twitter. Jurnalistul a spus că “interviul este o trădare absolut rușinoasă față de Regină și față de familia regală”.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD