Seria Galaxy Note de la Samsung este una dintre cele mai apreciate de pe toată piața de smartphone-uri. Compania reușește în fiecare an să livreze dispozitive performante, cu design atrăgător, cărora nu le lipsește nicio funcție. De asemenea, sunt singurele dispozitive high-end echipate cu un stylus, ceva ce mulți utilizatori încă își doresc. În general, la o lună și ceva distanță de o lansare oficială, ne-am obișnuit să primim leak-uri sau modele 3D bazate pe planurile oferite producătorilor de huse, dar Samsung a dezvăluit două poze cu design-ul modelului Galaxy Note20 Ultra chiar pe site-ul oficial, transmite Go4it.

Samsung a scăpat pe internet două poze cu Galaxy Note20 Ultra

O greșeală a angajaților Samsung a dus la publicarea a două poze cu spatele modelului Galaxy Note20 Ultra pe site-ul oficial la categoria Galaxy Note8. Telefonul a putut fi văzut pe site-ul Samsung din Rusia, Ucraina și China și a fost observat de către Max Weinbach, redactor la xda-developers. Acesta a publicat imediat imaginile pe contul său de Twitter, iar acum le putem vedea și analiza și noi. Weinbach susține că noua culoare se numește Mystic Bronze.

Culoarea telefonului este într-adevăr inedită, fiind nouă pentru seria de smartphone-uri Galaxy Note. Seamănă cumva cu ceea ce alte companii numesc „rose gold”, însă are o tentă mai apropiată de maro decât de galben. Se poate observa în fotografii și un S-Pen de culoare similară, metalizată, în timp ce spatele telefonului pare să fie acoperit cu sticlă mată.



Modulul de camere are doar trei senzori, față de patru cât au început să ofere telefoanele de top în ultima perioadă. Probabil pentru că Samsung nu consideră senzorul 3D TOF drept o cameră, poziționându-l separat, lângă cele trei camere obișnuite. De altfel, modulul de cameră nu este mult diferit față de cel de pe Galaxy S20 Ultra. Samsung pare să meargă pe ideea de simetrie, incluzând toate cele trei camere în decupaje rotunde, chiar dacă în partea de jos, camera are un obiectiv periscopic cu prismă, care are o formă pătrată la exterior.

Telefonul păstrează elemente mai vechi de design, dar aduce și noutăți


Înscrisurile precum „100X Zoom” au dispărut complet, iar întregul design pare să fie mai elegant decât cel de pe S20 Ultra. De altfel, tot telefonul pare să fie mai elegant, cu linii curbate subtile pe laterale și linii drepte în partea de sus. Forma generală a telefonului nu pare să fie foarte diferită față de Galaxy Note10 de anul trecut, de exemplu, ceea ce nu este un lucru tocmai rău. De asemenea, în fotografia din lateral se vede că ecranul nu este foarte curbat pe laterale, în timp ce butoanele power și volum se întorc pe partea dreaptă a dispozitivului, după ce acestea au fost mutate pe stânga pe seria Note10.

Zvonurile afirmă că Galaxy Note20 ar putea fi prima serie de telefoane echipată cu Snapdragon 865 Plus, o revizie a chipset-ului folosit de Samsung în SUA, Coreea de Sud și China pe seria S20. De asemenea, având în vedere dificultățile pe care compania le-a întâmpinat în primăvară cu procesoarele Exynos 990 5G, s-ar putea ca toate modelele de Galaxy Note20 să fie echipate cu chipset Qualcomm, în toate regiunile.

Vezi și: 


Tesla devine cel mai valoros producător auto în funcţie de capitalizarea bursieră - Paranteze

Tesla Inc a depăşit Toyota, devenind miercuri cel mai valoros producător auto în funcţie de capitalizarea bursieră, după ce acţiunile sale au atins noi niveluri record, transmit Reuters şi Financial Times. Miercuri dimineaţă, titlurile Tesla au urcat cu peste 5% la Bursa de la New York, atingând un nou record, de 1.133,95 dolari, iar capitalizarea bursieră a urcat la 205 miliarde de dolari.


Dionisie Rusu