Povestea unui român cu paralizie cerebrală a ajuns în vizorul unei vedete de la Hollywood. Actriţa Viola Davis, a scris pe contul său de Instagram despre Daniel, un tânăr care nu s-a lăsat învins de boală şi a devenit un model de tărie de caracter în vloggosfera românească.

„Am început să fac vlogguri pentru că îmi doream nişte prieteni virtuali. Ţi-am zis, oamenii fug de mine. Deci, profesorul ne bătea în ultimul hal… Cum să zic, toţi oamenii îşi băteau joc de mine acolo”, sunt primele cuvinte din povestea care a impresionat-o pe actriţa afro-americană Viola Davis.

Daniel, cunoscut drept Micul Gigant în vloggosferă, povesteşte cum colegii de şcoală şi profesorii nu au putut să vadă dincolo de boala lui.

După ani de abuz şi umilinţe, Daniel s-a refugiat în Youtube, unde are peste 200 de mii de prieteni virtuali. Cu ei împărtăşeşte ce înseamnă viaţa cu tetrapareză spastică, dar şi pasiunile sale.

Tânărului cu tetrapareză i s-a oferit posibilitatea de a se plimba cu un Lamborghini

Daniel: Aoleo! Te rog să nu te sperii de mine, eu mă bucur ca un copil. Eu aşa mă manifest! Foarte tare râd, mă bucur. Aşa e felul meu de a fi! E bucuria unui vis împlinit.

Pasionat de maşini, Daniel a sperat că va trăi cândva experienţa unei călătorii într-un Lamborghini. Vloggerul Andi Popescu i-a îndeplinit dorinţa.

Daniel: Nu pot să cred! E nemaipomenit! Emoţii au fost de amblele părţi. Impresionat de fericirea lui Daniel, şoferul nu-şi mai poate stăpâni lacrimile.

Daniel: Bă, eşti nebun! Doamne fereşte! Îţi mulţumesc din tot sufletul meu! Mă bucur că faci ce îţi place şi îţi urmăreşti cu plăcere pasiunea!

Viola Davis a fost impresionată de gestul lui Andi Popescu, a distribuit povestea pe Instagram şi Facebook şi şi-a îndemnat fanii să facă şi ei o faptă bună.


Sursa: Unica.md

Dionisie Rusu