Din imaginile apărute pe internet, Liderul PPDA, Andrei Năstase, împreună cu Ion Terguță, au oferit un lot de echipament medical de protecție și dezinfectant medicilor din Soroca.

Printre cele oferite spitalului sunt mănuși, măști, viziere, soluții dezinfectante. Donația a fost transmisă de către Andrei Năstase și Ion Terguță prin intermediul farmacistei spitalului, iar imaginile au apărut pe rețele de socializare.

„Astazi, 16.04.2020 la Soroca in preajma statiei peco BEMOL, din motive de securitate pandemica s-a transmis catre spitalul SOROCA un lot de echipamente,printre ele manusi,masti,costume,viziere si solutie dezinfectanta.Este o donatie personala din partea d.ANDREI NASTASE, d.TERGUTA si altor colegi de partid.Bunurule au fost receptionate de catre farmacista SPITALULUI d.ROMANCIUC, care a multumit mult si a mentionat ca acesta este necesarul de care cel mai mult este nevoe la moment. P.S. Prietenul la nevoie se cunoaste.” a scris Ion Manea, pe facebook, atașând mai multe imagini din momentul încărcării bunurilor în Ambulanța spitalului din Soroca.

Deputata PPDA, Inga Grigoriu, s-a arătat surprinsă de această postare, iar într-un comentariu a menționat că „întâmplător” ar fi văzut aceste poze pe facebook. Deputata a menționat că „Ca de obicei, ai noștri (ref. PPDA) fac lucruri bune în liniște”.

Vezi și: LIVE // Autoritățile profită de Situația de Urgență și distrug „Orășelul Protestatar”: Nici pe timpul lui Plaha nu era așa ceva

Dionisie Rusu