Șeicii de la Manchester City nu renunță la visul de a cuceri UEFA Champions League, iar pentru acest lucru îi vor pune la dispoziție 250 de milioane de euro lui Pep Guardiola, în vară, pentru a-și întări lotul, scrie Digi Sport.

La patru puncte în urma liderului Manchester United, dar și un joc mai puțin disputat, "cetățenii" luptă cu șanse reale pentru un nou titlu în Premier League. Dar o distincție internă nu poate stinge "setea" de trofee internaționale a șeicilor de pe Etihad. Visul suprem rămâne UEFA Champions League, iar Manchester City este gata să scoată bani grei din buzunar pentru a cuceri cel mai important titlu continental.

Pep Guardiola va putea cheltui 250 de milioane de euro pe transferuri, la Manchester City

Pep Guardiola va avea la dispoziție nu mai puțin de 250 de milioane de euro în perioada de mercato din vară pentru a-i investi în trei jucători: un fundaș stânga, un mijlocaș defensiv și un atacant. City va rămâne, cel mai probabil, fără Sergio Aguero din sezonul următor, însă tehnicianul iberic și-a făcut deja o listă cu posibilii înlocuitori ai argentinianului, anunță The Telegraph, citat de AS.

Romelu Lukaku este prima opțiune a lui Guardiola, însă spaniolul îi are în vedere și pe Erling Haaland și Darwin Nunez, de la Benfica. În afară de "Kun Aguero", la finalul sezonului, Manchester City se va despărți și de Eric Garcia și Fernandinho.

În optimile UEFA Champions League, City o va întâlni pe Borussia Monchengladbach. Prima manșă va avea loc în Germania, pe 24 februarie, iar pe 16 martie se va disputa returul, pe Etihad. Sub conducerea lui Pep Guardiola, "cetățenii" nu au depășit niciodată faza sferturilor de finală în cea mai galonată competiție intercluburi din Europa.

Vezi și: Khabib Nurmagomedov și Cristiano Ronaldo, surprinși în timpul unui apel video: "Ar forma o echipă redutabilă"

Dionisie Rusu