Pe perioada pandemiei, oamenii ajung să fie din ce în ce mai inventivi pentru a procura ceea de ce au nevoie. Puțini sunt însă la fel de originali ca un tânăr proprietar de chihuahua.

Destul de sus pe această listă a nevoilor se află achizițiile alimentare, fie ele și de niște mofturi, precum chipsuri sau nachos. Acesta a fost cazul unui mexican care a decis să respecte regulile carantinei în cel mai ciudat mod cu putință. Și-a trimis câinele cumpărături.

Imaginile cu animalul trimis în misiune au devenit virale, în contextul în care niciun proprietar de magazin nu se aștepta să-i intre pe ușă un câine de rasă cu o scrisoare sub zgardă și câțiva bani. Proprietarul câinelul, în schimb, vroia o pungă de Cheetos.

caine shopping

Antonio Munoz este proprietarul câinelui de tip chihuahua iar gestul un pic ciudat a avut loc în a treia zi de izolare. Câinele trimis în misiune cu 20 de dolari și instrucțiuni pe hârtie nu a parcurs o distanță foarte lungă, fiind nevoit doar să treacă strada până la magazin. Probabil a pacurs însă această distanță de foarte multe ori.

”Bună, domnule vânzător. Te rog să-i vinzi câinelui meu niște Cheetos, cei portocalii, nu roșii, sunt prea iuți. Are 20 de dolari prinși în zgardă. Avertisment: Mușcă dacă nu este tratată corect. Vecinul tău de peste drum.”, scria pe foaie de hârtie agățată de zgarda câinelui.

Animalul a îndeplinit sarcina cu brio, chiar dacă părea destul de confuz la început. Numele câinelui este Chokis și, datorită modului eficient în care și-a făcut treaba, a mai fost trimis de mai multe ori la cumpărături.

Vezi și: Sfaturile experților pe timp de pandemie: Cum se curăță produsele cumpărate de la magazin

Dionisie Rusu