Soarele din Taur se întâlnește într-o conjuncție karmică cu Destinul, adică cu Nodul Nord Lunar, aflat în tranzit prin acest semn după 18 ani. Acest eveniment ne ajută să ne punem pe sensul vieții, să ne dăm seama care este calea spre evoluție într-un anume domeniu de viață. Dat fiind careul cu Saturn, s-ar putea să nu ne simțim deloc confortabil cu ceea ce descoperim și asta pentru că implică o schimbare prea mare pe care nu suntem pregătiți să o facem.

Horoscop Berbec

Berbecii pot avea parte de o revelație financiară și pot înțelege mai clar ce trebuie să facă în plan profesional pentru a-și crește veniturile sau pentru a obține independența financiară. Creativitatea îi poate ajuta să-și recâștige încrederea de sine.

Horoscop Taur

Taurii au ocazia să trăiască o conștientizare profundă legată de menirea lor, de misiunea lor. Universul le vorbește și își pot da seama care este rostul lor aici și ce trebuie să facă pentru a-și atinge un ideal pe care-l au.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să fie atenți la vise, la intuiție și premoniții, dar și la senzațiile de deja-vu. Universul le poate transmite mesaje pe căi neobișnuite. S-ar putea ca niște ancore grele ale trecutului să poate fi, în sfârșit, ridicate, grație acestor revelații de care au parte.

Horoscop Rac

Pentru Raci se clarifică niște relații de prietenie și înțeleg rostul unor experiențe trăite în acest sector. Pot cunoaște persoane noi care să le ajute în proiectele lor și îți pot materializa niște planuri la care visează de mai multă vreme.

Horoscop Leu

Leii au parte de revelații legate de direcția în carieră pe care vor să o urmeze sau vor ști ce au de făcut concret pentru a-și atinge niște obiective importante. Mulți nativi își găsesc locul lor în societate, ceea ce pentru unii poate aduce oficializarea relației.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au parte de iluminări care le permit să înțeleagă niște experiențe de viață trăite. Este o conjuncție care le aduce maturizare, evoluție și le consolideză niște principii de viață. Pot studia ceva nou ce le aduce progres profesional.

Horoscop Balanță

Balanțele pot trece prin transformări profunde în urma unor asocieri sau chiar relații intime. S-ar putea să aibă parte de unele pierderi materiale, dar în urma acestora să primească un câștig emoțional. De asemenea, pot primi ajutor financiar de la alții.

Horoscop Scorpion

Scorpionii s-ar putea să cunoască o persoană care să le schimbe viața și să-i ajute pe calea evoluției. Poate fi vorba de o relație sentimentală sau de o relație profesională care va contribui la echilibrarea lor.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum. Poate fi vorba de o șansă pentru a se dezvolta profesional. În plus, sunt zile în care conștientizează că au nevoie de anumite schimbări în stilul de viață adoptat pentru a-și întări sănătatea.

Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de o înțelegere înaltă a unei situații sentimentale. Poate fi legată de relația cu copiii sau de propria lor creativitate. Își pot descoperi o pasiune. Nu este exclus ca cei singuri să fie atrași de o persoană nouă.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pot trăi experiențe care să aibă legătură cu familia sau locuința. Sunt nativi care-și construiesc un cămin, fie la propriu, fie la figurat, și nativi care se pot muta și își pot cumpăra o casă.

Horoscop Pești

Peștii pot fi atrași de studiu și pot lua decizia de a mai învăța ceva. Conjuncția de astăzi poate veni cu revelații, cu momente în care mintea lor se luminează și văd mai clar și dintr-o altă perspectivă anumite situații de viață pe care le-au trăit.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD