Vestita cântăreață, Andreea Bănică, a anunțat că nu-și va mai trimite fiica la școală, după ce inițial era de acord să plece. Văzând evoluția cazurilor de coronavirus tot mai mare de la o zi la alta și având persoane vârstnice în familie, artista a decis să își țină fiica acasă.

„Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat … trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi.

Prefer să facă școala de acasă, online, pentru că i se permite acest lucru. Îmi doresc să scăpăm mai repede de acest virus covid-19 care ne pândește pe toți, care se răspândește atât de repede și care, pentru unii dintre noi, este letal”.


Artista se teme ca vârstnicii familiei să nu se infecteze.

Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă însă, pe cât putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectăm mereu și purtăm măști, ceea ce vă rog și pe voi să faceți!”, a scris artista pe contul ei de Instagram, transmis de unica.md

Vezi și: Tabloul lui Banksy despre excesele societății de consum, scos la licitație. Suma URIAȘĂ cu care s-ar putea vinde