Scara unui bloc și o gospodărie din orașul Strășeni au plasate în carantină, după ce au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus. Despre acest lucru s-a anunțat pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Strășeni, unde a fost atașat și un document al acestei dicizii.

”APEL CĂTRE STRĂȘENENI!
Suntem îngrijorați din cauza a tot ce se întâmplă în lume, dar, îndeosebi, de iresponsabilitatea unor cetățeni, după care va avea de suferit o comunitate întreagă!
Astăzi avem confirmate oficial 2 cazuri în municipiul Strășeni, sursa fiind o instituție de sănătate din capitală!
Avem, însă, și atitudinea lipsită de responsabilitate, de ignoranță totală, din partea unor persoane, atât din municipiu, cât și din localitățile din raion, ce se deplasează spre centrul raional, pentru care nu există reguli, nu există grija pentru cei din jur, pentru ei însăși, într-o situație extrem de dificilă.
Astăzi centrul localității avea un flux enorm de cetățeni și transport.
Fac apel către întreaga comunitate: respectați toate regulile în cazurile autoizolării, evitați contactele, ieșirile, plimbările fără motiv, nu supuneți riscului sutele și miile de oameni din jurul Dumneavoastră!
Să dăm dovadă de atitudine responsabilă, de seriozitate și să conștientizăm că doar de noi, de fiecare dintre noi, depinde să trecem cu bine situația în care ne aflăm!” a fost scris pe Facebook.