Gareth Bale (31 de ani) este dorit de Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United. „Diavolii" iau în considerare un împrumut al galezului de la Real Madrid, transmite digisport.ro.

Real Madrid i-a stabilit prețul celui mai bine plătit jucător din cadrul clubului: 20 de milioane de euro. Manchester United este interesată de serviciile galezului, însă englezii ar fi dispuși să-l înregimenteze sub formă de împrumut, anunță DailyMail.

Semifinalista Europa League din sezonul trecut a fost pe punctul de a-l transfera pe Jadon Sancho de la Borussia Dortmund, dar mutarea a picat în ultima clipă. Man. United nu a renunțat la tânărul internațional englez și va pregăti un nou asalt stagiunea viitoare.

Între timp, Ole Gunnar Solskjaer are nevoie de o extremă dreapta, iar împrumutul pentru un sezon al lui Bale pare cea mai bună opțiune. Mai mult, Real Madrid ar fi dispusă să plătească jumătate din salariul galezului, dacă acesta s-ar înțelege cu gruparea de pe Old Trafford. Singurul obstacol în calea mutării ar fi dorința lui Bale de a semna o înțelegere valabilă mai mult de un an cu „Diavolii".

28 de milioane de euro este cota de piață a lui Gareth Bale, potrivit Transfermarkt.

Vezi și: Cristiano Ronaldo, genial ca sportiv şi cam atât. Ultima sa declaraţie l-a făcut de râs