Sârbul Novak Djokovic şi soţia sa Jelena au avut rezultate negative la ultimul test pentru Covid-19, efectuat la zece zile după ce s-a stabilit că ambii sunt infectaţi cu noul coronavirus, în urma participării la Adria Tour, un turneu caritabil organizat chiar de către actualul număr unu mondial din tenisul profesionist, a anunţat joi echipa sa.

„Testul PCR făcut la Belgrad de Novak Djokovic şi soţia sa Jelena a avut un rezultat negativ. Ei nu au prezentat niciun moment simptome şi au stat zece zile în izolare", a precizat echipa jucătorului sârb.

Djokovic a anunţat, pe 23 iunie, că a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a luat parte la Adria Tour, un circuit care cuprindea turnee de tenis în Serbia, Croaţia şi Bosnia. Acesta a fost anulat după apariţia mai multor teste pozitive cu prilejul turneului de la Zadar (Croaţia).

Printre cei testaţi pozitiv cu ocazia acestei competiţii s-au numărat tenismenii Novak Djokovic, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki şi Borna Coric, antrenorul lui Dimitrov şi antrenorul lui Djokovic, Goran Ivanisevic, precum şi soţia campionului sârb, transmite Agerpres.

Novak Djokovic a fost puternic criticat pentru organizarea acestui eveniment, în cursul căruia nu au fost respectate protocoalele sanitare, aşa cum s-a întâmplat în cazul altor turnee care au avut loc în alte colţuri ale lumii, în această perioadă în care circuitele ATP şi WTA sunt oprite din cauza pandemiei.

Vezi și: 


Video // Messi a înscris al 700-lea gol din cariera sa, dar Barcelona a făcut un nou pas greşit - Paranteze

Superstarul argentinian Lionel Messi a marcat al 700-lea gol din cariera sa de fotbalist profesionist, marţi seara pe Camp Nou, în cursul meciului pe care echipa sa, FC Barcelona, l-a încheiat la egalitate cu Atletico Madrid (scor 2-2), în etapa a 33-a a campionatului Spaniei.


Dionisie Rusu