Motivul pentru care Carla’s Dreams poartă mască încă rămâne un mister pentru public. Solistul trupei își ascunde, și-n prezent, adevărata identitate de ochii fanilor curioși. Mulți s-au întrebat ce stă în spatele deciziei de-a se ascunde, când urcă pe scenă.

Solistul trupei a dezvăluit recent motivul pentru care trupa Carlas Dreams își ascunde chipul.

Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis… În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă.În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii”, a mărturisit acesta.

Deși artistul ar fi fost surprins fără mască, identitatea solistului a rămas necunoscută. Carlas Dreams continuă să poarte mască și se simte în largul lui, iar desenul de pe fața lui depinde de starea pe care o are în ziua respectivă.

Pentru că în anonimat, după părerea noastră, sunt mai multe plusuri decât minusuri şi, atâta timp cât libertatea bate complicaţiile dictate de această decizie, poziţia noastră o să rămână neschimbată. (…)

Nu este simplu din cauza unui standard în permanentă schimbare a ceea ce înseamnă comerţ. Libertatea, la fel ca expunerea, costă şi din moment ce crezi în faptul că muzica este menită să fie auzită, îţi creezi un standard intern privind câtă libertate eşti gata să pierzi în schimbul a ceea ce crezi”, a declarat artistul.

Solistul trupei Carlas Dreams nu va renunța la fața pictată, mărturisind că nu își va spune numele real. Ba mai mult, acesta a explicat că îl poate chema Sergiu, Niculai sau Andrei.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD