După meciul de pe Camp Nou pierdut de echipa sa, Mircea Lucescu l-a salutat pe Ronald Koeman și s-a dus direct la Leo Messi, scrie Digi Sport.

Chiar înainte de intrarea la vestiare, argentinianul a fost oprit de „Il Luce”, cel mai probabil, pentru a-i cere tricoul sau un autograf. Starul argentinian nu l-a refuzat pe Lucescu și a făcut un semn către vestiare, unde antrenorul român ar trebui să primească „suvenirul”.

După meciul de pe Camp Nou, Barcelona rămâne lider în Grupa G, cu nouă puncte. Juventus este pe locul doi, cu șase puncte, iar Dynamo Kiev și Ferencvaros pe ultimele două poziții, cu câte un punct. Echipa lui Mircea Lucescu are un golaveraj superior și ocupă, momentan, locul ce asigură calificarea în șaisprezecimile Europa League.

Messi obișnuiește să se țină de cuvânt atunci când promite un tricou. Fabian Vargas, fost jucător la Almeria, a povestit un moment memorabil petrecut în 2010 cu starul argentinian.

Acesta a fost rugat de mai mulți prieteni să facă rost de tricoul lui Messi pentru o licitație, în scopul sprijinirii victimelor inundațiilor din Columbia. Înainte de partida încheiată cu victoria catalanilor, scor 8-0, Vargas a obținut acordul argentinianului.

„Eram mult prea supărat, am uitat complet. Totuși, Messi a venit la noi în vestiar și mi l-a adus. Incredibil! Și asta nu a fost tot! Mi-a adus și tricourile lui Xavi, Pique, Dani Alves, Iniesta și Puyol, pentru licitație", a povestit Vargas.

Vezi și: Zinedine Zidane a dat verdictul în privinţa viitorului lui Sergio Ramos

Dionisie Rusu