Mercur în tranzitul său prin Vărsător devine un adevărat vizionar și ne va deschide mintea, ne va lumina gândurile și vom da dovadă de idei progresiste, revoluționare și îndrăznețe. Vom găsi soluții originale, atipice la problemele noastre și vom comunica mult mai deschis. Totuși, trebuie să avem grijă la frenezia gândurilor și a interpretărilor pentru că există riscul să cădem în extreme și să credem că doar noi deținem adevărul absolut. Acest sfat este cu atât mai prețios cu cât Mercur va retrograda începând cu 30 ianuarie și va relua temele de discuție sau deciziile, concluziile la care ajungem în următoarea perioadă. Taurii, Leii și Scorpionii vor trebui să fie mai atenți la conflicte în timpul acestui tranzit.

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de tranzitul lui Mercur prin Vărsător pentru că vor avea ocazia de a lega noi prietenii, de a socializa mai mult și astfel, de a primi sfaturi și soluții de la cei cu care intră în contant. În plus, proiectele nativilor se pot bucura fie de un entuziasm care le aduce având și le pot demara sau perfecționa, fie de sprijin din partea unor persoane importante. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce un dialog interesant cu o persoană din anturaj, susținere din partea celor din jur, a publicului.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Mercur în Vărsător prin sectorul carierei, ceea ce poate reprezenta o sabie cu două tăișuri. Pe de o parte, nativii pot avea idei bune despre cum să-și atingă obiectivele, vor descoperi soluții și strategii originale pentru a se afirma sau a se apropia de un scop, iar ideile lor pot fi luate în seamă de superiori. Ei bine, există, însă, și posibilitatea ca întocmai ideile lor să stea la baza unor tensiuni cu superiorii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a primi recunoașterea meritelor, dar și ocazia de a-și face planuri îndrăznețe în viitor.

Horoscop zilnic Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, acest tranzit al lui Mercur, guvernatorul lor, prin Vărsător îi va ajuta să-și redefinească niște mentalități și convingeri, să fie mai deschiși către noutăți și să lase în spate tot ce ține de prejudecată și rutină, de dogmă și mentalitate învechită. Totodată, nativii vor fi dornici să exploreze noi domenii, să afle noi informații, să studieze și să descopere noi soluții pentru atingerea idealurilor lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia să se desprindă de niște tipare de gândire care le inhibă evoluția.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să se folosească de acest tranzit al lui Mercur prin Vărsător pentru a-și rezolva niște situații financiare ce vizează bunurile materiale. Nativii pot avea idei foarte bune despre cum să scape de o datorie, despre cum să-și micșoreze o dobândă sau să achite un credit. Totodată, pot fi sprijiniți în luarea unor decizii financiare importante, de asemenea care pot viza un credit, o moștenire, un litigiu, partaj. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că în următoarea perioadă se pot discuta în cuplu aspecte ce țin de bugetul la comun, dar și de viața intimă. Posibil ca unii nativi să fie tentați să facă un împrumut pentru a demara un proiect.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Mercur în Vărsător în sectorul relațiilor. Nativii vor avea parte de discuții în cuplu, se pot clarifica contexte, se poate ajunge la noi înțelegeri. De asemenea, poate fi vorba de negocierea unor contracte profesionale, dar și de tensiuni cu colaboratorii, asociații, poate chiar cu superiorii ierarhici. În urma acestor discuții se ot naște noi idei și soluții, se pot găsi căi de mijloc, mai ales dacă vizează un proiect comun. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să dea dovadă de mai multă empatie, solidaritate și să asculte și ce au ceilalți de zis.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, în Vărsător prin sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea ocazia să-și reprioritizeze niște activități profesionale sau cotidiene, vor avea idei bune cu impact profesional, vor găsi soluții care să le eficientizeze munca. Totodată, pot apăre discuții în contradictoriu cu colegii care nu-și fac treaba. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia unor conștientizări legate de sănătate care să-i ajute pe nativi ca în perioada următoare să-și îmbunătățească stilul de viață.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Mercur în Vărsător prin sectorul iubirii și al creativității. Pentru nativi va urma o perioadă în care vor avea idei originale, inedite prin care se vor pune în valoare, vor fi mai deschiși și sociabili, mai dornici de exprimare. Totodată, vor avea ocazia să-și îmbunătățească dialogul cu persoana iubită, cu copii, să abordeze în vederea rezolvării unele teme financiare sau legatede viața intimă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o mai mare poftă de distracție și aventură, poate chiar de flirt.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se vor orienta către rezolvarea unui context ce vizează casa, poate legat de acte, poate de un contract de vânzare-cumpărare. Unii nativi pot avea tensiuni cu familia, însă aceste dialoguri mai aprinse pot da naștere unor idei, viziuni favorabile unor rezolvări. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a se apropia mai mult de familie prin dialoguri legate de trecut, copilărie. Posibil ca și bunurile de patrimoniu să fie subiect de dialog. 

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de tranzitul lui Mercur prin sectorul comunicării, iar nativii pot excela în idei originale, raționamente și ipoteze. Pot găsi soluții mai rapid și pot negocia avantajos. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce o perioadă în care sunt mai deschiși către socializare, mai dornici să învețe, să cunoască. Sunt susținuți cei care au de dat examene, interviuri, care au de susținut ședințe.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul financiar. Nativii vor avea parte de idei strălucite despre cum să-și valorifice resursele personale, despre cum să facă bani și să-și îmbunătățească veniturile. Poate fi o perioadă foarte creativă pentru ei, nu doar cu idei, ci și cu soluții de pus în practică a acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce dialoguri legate de sectorul financiar.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de tranzitul lui Mercur întocmai prin zodia lor, iar acest aspect le va aduce idei proaspete, soluții pe măsură și mai multă poftă de socializare, de cunoaștere. Nativii se vor pune mult în valoare prin ceea ce spun și vor fi luați în calcul. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a se împăca cu cineva drag.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor simți o mai mare nevoie de dialog interior în urma interiorizării pe care o resimt în ultima perioadă. Nativii vor face o introspecție serioasă cu ocazia acestui tranzit mercurian și vor căuta răspunsuri, se vor frământa poate chiar aducând în prezent trecutul. Este ocazia perfectă de a scăpa de tiparele mentale vechi care le blochează evoluția. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere s-și asculte mai mult intuiția în această perioadă.