În primul ei interviu de când a părăsit Casa Albă, Melania Trump a acuzat-o pe Anna Wintour pentru că nu a plasat-o ​​pe coperta Vogue în timpul mandatului soțului ei.

Fosta primă doamnă Melania Trump a criticat-o pe redactorul șef al Vogue, Anna Wintour, că nu a pus-o niciodată pe coperta revistei când soțul ei era președinte, în primul ei interviu de când a părăsit Casa Albă, scrie The Daily Beast.

Gazda Fox Nation, Pete Hegseth, a abordat subiectul la întâlnirea cu Melania, menționând că primele doamne Jill Biden, Michelle Obama și Hillary Clinton au apărut toate pe coperta revistei Vogue și că vicepreședintele Kamala Harris a primit onoarea chiar înainte de a depune jurământul.

„Sunt părtinitori și au aprecieri și antipatii, și este atât de evident. Și cred că americanii și toată lumea o vede. A fost decizia lor și am lucruri mult mai importante de făcut – și am făcut la Casa Albă – decât să fiu pe coperta Vogue”, a spus Melania.

De precizat că fostul model a apărut pe coperta Vogue , încă din februarie 2005, când a fost fotografiată în rochia de mireasă în timp ce se mărita cu Donald Trump.

 

Fosta angajată a Melaniei, Stephanie Winston-Wolkoff, a susținut că fostei prime doamne i s-a oferit o ședință Vogue la scurt timp după ce Trump a venit la putere, dar a refuzat să accepte dacă nu i s-a garantat că va apărea pe copertă.

Alte prime doamne conservatoare, inclusiv atât Laura, cât și Barbara Bush, li s-a refuzat șansa unei coperți Vogue .

Melania l-a criticat și pe președintele american Joe Biden din cauza crizei naționale de lapte praf pentru bebeluși, spunând că administrația sa nu are „conducere”.

„Este sfâșietor să vezi că se luptă și că mâncarea nu este disponibilă pentru copiii din secolul 21 în Statele Unite ale Americii”, a spus ea.

 

Melania și-a păstrat un profil relativ scăzut de când a părăsit Casa Albă, concentrându-se pe promovarea colecției sale de opere de artă digitale NFT.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD 

Carolin Minciuc