Meghan Markle are o tehnică specială care o face să iasă în evidență oriunde merge, a afirmat un expert în etichetă, catalogând această atracție drept „știința din spatele farmecului Markle”.

Ducesa de Sussex face întotdeauna o primă impresie bună și este capabilă să se angajeze într-o conversație cu diferite tipuri de oameni, susține Myka Meier, potrivit express.co.uk. În timpul unui interviu cu Fabulous, aceasta a spus: „În calitate de patron al multor organizații caritabile și invitată de onoare a multor evenimente, Meghan se întâlnește constant și vorbește cu oameni și grupuri și trebuie să poată fi deschisă tuturor.”

Soția prințului Harry face o primă impresie grozavă și există câteva tehnici pe care le folosește adesea. Experta a explicat că, pentru a fi simpatică, ducesa are o tehnică specifică care o face și mai fotogenică.

„Vedem adesea că atunci când Meghan intră într-o încăpere ține întotdeauna gura și ochii deschiși”. Acest lucru, spune experta, arată simpatia, deschiderea și receptivitatea și adesea arată bine pe cameră și în fotografiile statice.

Ducesa e atentă la cele mai mici detalii atunci când vine vorba de interacțiunile sale sociale, potrivit expertului.

Vezi și: Salma Hayek nu se spală dimineața pe faţă. Motivele uimitoare pentru care ar trebui să-i copiem obiceiul