În urmă cu un an, medicii i-au spus unui bărbat care ajunsese să cântărească peste 150 de kilograme la 32 de ani că mai are de trăit doar 10 ani dacă nu ia măsuri.

Tom McGuiness, din Warrington, Marea Britanie, s-a speriat atunci și și-a schimbat total regimul de viață, astfel că în 12 luni a pierdut o treime din greutatea corpului și se simte foarte bine. Dacă înainte gâfâia dacă urca câteva trepte, acum merge la sala de sport de 5 ori pe săptămână și este un împătimit al fitnessului.

Bărbatul recunoaște că a ajuns să cântărească atât de mult din cauza sedentarismului, a faptului că mânca zilnic un mic dejun englezesc foarte bogat, apoi, pe parcursul zilei, cât de multă pizza se putea și fast-food. Un alt obicei foarte dăunător era acela de a bea câte 12 halbe de bere ori de câte ori se uita la vreun meci de rugby, notează digi24.ro.

Însă medicii l-au trezit la realitate și, acum, Tom este foarte disciplinat. În afară de faptul că face sport, consumă doar 1.500 de calorii pe zi. A devenit de nerecunoscut, iar corpul lui nu mai seamănă deloc cu cel de acum un an.


Vezi și: VIDEO // FSB-ul rus l-au arestat pe „Iisus reîncarnat”. Vissarion conducea de trei decenii o sectă din Siberia