Ridurile nedorite apar odată cu îmbătrânirea sau chiar mai devreme. Mai întâi în zona frunții, apoi în colțurile ochilor și gurii. Îngrijirea și strălucirea pielii sunt piloni ai universului frumuseții, de aceea acordăm o atenție deosebită aspectului său și încercăm, pe cât posibil, să întârziem primele semne ale îmbătrânirii.

Cum funcționează masca minune antirid

Tenul suferă cel mai mult de-a lungul anilor, iar ridurile marchează experiențele și emoțiile trăite. Ca să fim sinceri, nu prea ne plac ridurile. Vrem să scăpăm de ele cu cele mai scumpe creme, cu tot soiul de seruri, loțiuni, acid hialuronic, care nu pot garanta întotdeauna succesul.

În plus, aceste tratamente conțin multe substanțe chimice ce afectează pielea, adesea accentuând ridurile, făcându-le și mai vizibile. Iată de ce propunem să testați masca minune antirid.

Atunci când aveți la îndemână substanțe naturale cu rol de a acționa delicat asupra pielii și cu efecte vizibile într-un timp scurt, renunțați la produse ale căror prețuri sunt exorbitante.

Această mască hidratează pielea în profunzime și, în același timp, încetinește procesul natural de îmbătrânire. Mai mult, este potrivită pentru toate tipurile de ten cu rezultate vizibile după doar 7 zile, cu condiția să aplici masca în fiecare seară.

Ce ingrediente conține masca

Ingrediente pentru a prepara masca minune antirid:

  • 1 lingură de ulei de măsline sau ulei de migdale;
  • 1 gălbenuș de ou;
  • 1 lingură de miere;
  • 2 linguri de vaselină cosmetică pură cumpărată de la farmacie

Mod de preparare a măștii antirid

Puneți vaselina la bain-marie până devine lichidă, apoi lăsați-o deoparte. Adăugați restul ingredientelor. Amestecați bine până se omogenizează și se obține o cremă consistentă. Dacă este prea caldă, o puteți lăsa la frigider pentru câteva minute.

Introduceți preparatul într-un borcan cu capac, deoarece trebuie să-l păstrați în frigider. Aplicați masca pe față, masând ușor pielea. După 30 de minute, îndepărtați-o cu o cârpă umedă, specială.

Deoarece este o cremă grasă, folosiți-o cu aproximativ două ore înainte de culcare, astfel încât pielea să aibă timp să absoarbă toți nutrienții.

Vaselina este un derivat al petrolului și, pentru a fi sigur că este de cea mai bună calitate, cumpărați-o numai din locuri cunoscute, cum ar fi farmaciile. Marile vedete precum Beyonce, o folosesc și pentru gene dese și lungi, în timp ce Uma Thurman și Cate Blanchett o folosesc pentru ten luminos și pentru a se machia.

Ca bonus, o mască pentru piele uscată

Vă va ajuta să nu aveți pielea uscată în sezonul rece, iar ca ingrediente veți folosi doar zeamă de lămâie și ulei de măsline. Uleiul de măsline pentru corp și ten este un elixir, ajută la hidratarea pielii prea uscate și la prevenirea ridurilor, a liniilor fine, a petelor de vârstă.

Este bogat în vitaminele C, D, E și antioxidanți. Zeama de lămâie este un înălbitor natural care reîmprospătează pielea atunci când este amestecat cu ulei de măsline. Ajută și la îndepărtarea punctelor negre și a ridurilor.

Masca se obține dintr-o lingură de ulei de măsline și 1/2 linguriță de zeamă de lămâie. Amestecați ingredientele, aplicați produsul obținut pe față, clătiți cu apă călduță după 15 minute.

Vezi și: FOTO // Moartea misterioasă a unei vedete pe Instagram. Cadavrul ei a fost găsit complet dezbrăcat, la marginea unui drum