Nu a mai reușit să-și ia revanșa! Luptătorul moldovean Ion Cuțelaba a pierdut lupta cu Magomed Ankalaev din UFC.

La gala, care s-a desfășurat în Emiratele Arabe Unite, sportivul nostru a fost făcut knock-out în prima rundă, transmite Publika.md.

Cuțelaba a pierdut a doua oară în fața lui Ankalaev. În martie, când au luptat prima dată, arbitrul a oprit surprinzător duelul după doar 38 de secunde. Deşi Cuţelaba a protestat vehement asupra deciziei luate, sportivul era gata să continue confruntarea, dar Ankalaev a fost declarat învingător prin knock-out tehnic.

Ion Cuțelaba a disputat a 9-a luptă în UFC și a suferit a cincea înfrângere în cea mai mare promoție de arte marțiale mixte din lume.

Tot ieri în cadrul aceleași gale, Habib Nurmagomedov și-a anunțat retragerea din activitate după victoria obținută în fața lui Justin Gaethje.

„A fost ultima mea luptă. Nu voi mai veni aici fără tatăl meu. Când UFC m-a sunat pentru lupta cu Justin, am vorbit cu mama timp de 3 zile. Nu a vrut să merg să lupt fără tata, dar i-am promis că va fi ultima mea luptă”, a declarat sportivul.

Lui Habib i-au trebuit mai puțin de 5 minute pentru a-l învinge pe Gaethje și a-și păstra titlul în UFC. Luptătorul și-a apărat centura pentru a 3-a oară. După victoria obținută în confruntarea cu sportivul american, mii de persoane au ieșit pe străzile din Daghestan pentru a sărbători succesul favoritului lor.

Nurmagomedov își încheie cariera neînvins cu 29 de victorii. Tatăl lui Khabib, Abdulmanap a murit în luna iulie, la 57 de ani, fiind infectat cu noul coronavirus. Acesta și-a însoțit fiul la toate cele 28 de lupte pe care le-a avut până aseară.

Vezi și: FOTO // „Siiiiiiiiiii” - Postarea lui Cristiano Ronaldo imediat după „El Clasico” a făcut furori


Carolin Minciuc