Veste bună pentru fanii UFC. Luptătorul moldovean de UFC Ion Cuțelaba, cunoscut drept Hulk de Moldova, va ieși mâine în cu sportivul rus Magomed Ankalaev. Revanșa va avea loc pe 30 august, la 4 dimineața, ora Moldovei. Live va fi pe ESPN+.   


Cuțelaba și Ankalaev au luptat prima dată în acest an la 29 februarie într-o gală ce a avut loc în Norfolk. Atunci, Ankalaev a câștigat din prima rundă prin knock-out tehnic după o decizie extrem de controversată a arbitrului.

Decizia arbitrului a fost dur criticată, Cutelaba și echipa sa declarând că sportivul moldovean imita faptul că ar fi primit lovituri dure pentru a-l duce în eroare pe sportivul rus și astfel să contraatace dur. Pentru a calma spiritele, șeful UFC, Dana White a anunțat redisputarea luptei care urma să aibă loc la 18 aprilie, însă din cauza pandemiei de COVID-19 a fost amânată pentru 15 august, însă din motiv că Cuțelaba a fost testat pozitiv la COVID, meciul a fost amânat pentru 29 august(30 august Moldova).

Ion Cuțelaba, 26 de ani, este considerat unul dintre cei mai promițători tineri sportivi din categoria sa de greutate. Până acum, are 15 lupte câștigate în UFC, dintre care 14 prin knock-out.

Vezi și: FOTO/VIDEO: Neymar, surprins alături de artista rebelă a Braziliei, deși oficial are o nouă iubită

Dionisie Rusu