Horoscopul zilnic pentru 27 februarie 2021 spune că nativii din zodia Fecioară au parte de formarea fenomenului de Lună Plină întocmai în zodia lor.

Astăzi se formează Lună Plină în zodia Fecioară, chiar la primele ore ale dimineții, eveniment astrologic care aduce încheierea unei etape în viața noastră și, totodată, culegerea unor roade sădite la Luna Nouă din zodia Fecioară care s-a petrecut în septembrie 2020. Evenimentul este marcat de nevoia acută de schimbare și reprezintă o etapă de vindecare și iertare.

La modul general, este momentul să facem ajustări în stilul de viață pentru a ne îmbunătăți sănătatea, să schimbăm niște rutine zilnice, să facem curățenie în viața noastră, atât la modul propriu, cât și la modul figurat. Putem arunca lucruri care nu ne mai folosesc și putem elimina din viața noastră persoanele toxice. În următoarele două săptămâni suntem susținuți astrologic să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne vindeca emoțional, fizic și psihic.

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia odată cu această Lună Plină din Fecioară să-și schimbe stilul de viață. Nativii pot încheia o etapă ce are legătură cu locul de muncă, de la schimbarea programului, a sarcinilor și până la finalizarea unui proiect profesional în care erau implicați. Acest context pae aduce schimbări legate de rutina zilnică. Este important ca nativii să fie mai responsabili cu privire la starea lor de sănătate, să încerce să-i aducă îmbunătățiri prin schimbarea alimentației, prin sport și odihnă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește ca, cel puțin la nivel simbolic, să facă ordine, curățenie în spațiul în care locuiesc și-și desfășoară activitățile și să cultive mai mult credința, spiritualitatea și iertarea, pentru a-și vindeca sufletul, emoțiile, trecutul.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de această Lună Plină din Fecioară în sectorul iubirii, al copiilor și al creativității. Aici, nativii trebuie să facă ordine, să încheie o poveste de dragoste toxică sau, dacă au o relație sănătoasă, să o ducă la un nivel superior. Este o perioadă în care pot vindeca o dezamăgire sentimentală, o trădare a cuiva apropiat. Alți Tauri culeg roadele modului în care și-au crescut copiii, se pot bucura de o reușită a acestora, în timp ce alți pot culege roadele unui proiect creativ. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o situație surpinzătoare în viața sentimentală.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia la această Lună Plină din Fecioară să-și curețe emoțiile negative, să încheie uncapito care i-a măcinat pe interior. În alte cazuri, sunt noi etape care se conturează în relația cu părinții sau cu regimul unei locuințe. Poate fi vorba de mutări, de depășiri ale unor traume din copilărie, de iertare și vindecare a trecutului. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește ca măcar la nivel superficial, simbolic să-și facă ordine în casă.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac încheie un proiect legat de comunicare și culeg roadele. Poate fi vorba și de un nou capitol care se scrie în relația cu rudele, cu apropiații, poate fi vorba de încheierea unor studii, de culegerea roadelor unui interviu, ședință, negociere, discurs public susțint în urmă cu aproximativ jumătate de an. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să se folosească de acest context pentru a-și cere iertare, dacă au greșit cuiva, și pentru a-și schimba modul în care comunică cu ceilalți, dar și sistemul de gândire. Poate fi vorba de „vindecarea” unor raționamente, concepții, principii.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu încheie odată cu această Lună Plină din Fecioară o etapă financiară. Pe de o parte pot pierde (sau renunța de bună voie) o sursă de venit care nu le aducea și valoare, dar pe de altă parte pot culege roadele unui plan de economii sau roadele valorificării unui talent. Dat fiind că este și Uranus implicat din casa carierei, unii nativi pot pierde un loc de muncă care le aducea venituri importante, însă trebuie să vadă contextul ca pe o ocazie de a-și îmbunătăți stilul de viață și sănătatea. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere nativilor să fie responsabili în cheltuieli.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de această Lună Plină chiar în zodia lor și este momentul să încheie o etapă de viață și să evolueze către ceva superior. Nativii au ocazia, în urma unor evenimente petrecute, să tragă linie, să tragă concluzii, să vadă ce anume elimină din viața lor și cu ce merg mai departe. Poate fi vorba de încheieri în relații, de cuplu sau profesionale, dacă acestea sunt toxice, încheieri care aduc vindecări în viața nativilor. De asemenea, este de preferat ca nativii să fie mai atenți la starea de sănătate și să elimine obiceiuri nocive, vicii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că pot fi mai irascibili, mai obosiți și mai agitați.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au șansa la această Lună Plină din Fecioară să elimine din viața lor tot ce este toxic și să se vindece, însă pentru asta va trebui ca nativii să depună efort, să-și dorească să pună punct unei suferințe, fie fizice, fie emoționale, fie psihice. Sunt momente bune de vindecare a trecutului, a unor dezamăgiri și deziluzii, momente bune pentru depășirea unor frici, depresii. Este nevoie de mai multă atenție la sănătate, în special în cazul unor afecțiuni cronice. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să ierte și să se ierte pentru ce a fost în trecut.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia la această Lună Plină din Fecioară care le activează axa iubirii să încheie relațiile de prietenie nefuncționale, acele relații nesincere, dar și relații profesionale, asocieri nefuncționale. Totodată, nativii pot ierta un prieten bun care i-a rănit din greșeală sau pot culege roadele unui proiect de grup, unui proiect profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a-și elimina din viață acele idealuri false și, implicit, să-și contureze noi viziuni.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au șansa la această Lună Plină din Fecioară să facă niște schimbări profesionale importante. Poate fi vorba de renunțarea la unele aspirații și obiective care le-au consumat prea multă energie. Poate fi vorba de pierderea unei funcții, de încheierea unui aspect care vizează cariera, dar și de încheierea unui ciclu și pășirea într-altul care poate aduce un nou statut. Poate fi un moment de recunoaștere a meritelor, de culegere a unor roade profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează asupra tensiunilor pe care e ot avea cu familia, mai ales din cauza faptului că muncesc prea mult. Totodată, starea de sănătate poate fi afectată.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot culege roadele unor proiecte legate de străinătate sau pot încheia una stfel de capitol care vizează străinătatea. Luna Plină din Fecioară poate fi un moment intens care aduce evenimente de natură să le schimbe pozitiv nativilor concepțiile, principiile de viață, convingerile pe care se bazau. Totodată, unii nativi pot încheia un curs și ot obține o diplomă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține pe cei care își doresc să se conecteze la spiritualitate, să evolueze, să avanseze.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au posibilitatea odată cu această Lună Plină din Fecioară să culeagă niște roade financiare. Poate fi vorba de investiții, credite care se încheie, dobânzi care se micșorează, obținerea unor beneficii materiale, dar poate fi vorba și de pierderea unei resurse materiale pe care se bazau și care nu le aparținea în mod direct, de exemplu banii partenerului, ai părinților. Un sprijin se poate încheia. Pe de altă parte, se poate încheia o aventură, o relație intimă toxică, extraconjugală. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține pe cei care sunt parte a unui cuplu pentru a redescoperi pasiunea în viața intimă.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de această Lună Plină din Fecioară întocmai în sectorul relațiilor. Astfel, o relație de cuplu sau profesională se poate încheia, dacă la mijloc este multă toxicitate, dacă este o relație bolnăvicioasă, neproductivă. Totodată, se pot culege roadele unei colaborări, unui contract. Cel mai probabil, o relație trece într-o nouă etapă. Este un moment de iertare, de vindecare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se preocupe mai mult de evoluția lor spirituală, de vindecarea unei karme relaționale.

Carolin Minciuc