Luna Nouă din Pești este un moment foarte important și impactant. Este o lunație care se petrece în conjuncție cu Neptun, planeta viselor, și guvernatorul Peștilor, dar și cu Venus, planeta iubirii. În plus, face aspecte bune cu Pluto, planeta transformărilor, și cu Pasul Fortuna, norocul. Este un context astrologic rar întâlnit care ne va ajuta foarte mult să folosim în mod optim energia Peștilor, deci ne va ajuta să ne vindecăm, să ne regenerăm și să deschidem noi uși în viața noastră.

Luna Nouă din Pești va fi puternic resimțită de Gemeni, Fecioare, Săgetători și Pești, dar și de cei care au ascendentul aici sau alte planete importante în astrograma natală pe ultimele grade ale acestor semne zodiacal.

Berbec

Pentru Berbeci, această lunație este deosebit de importantă pentru că îi ajută să se debaraseze de trecut, de tot ceea ce este bolnăvicios și nociv în viața lor. Este o perioadă a viselor revelatorii, o perioadă în care li se evidențiază mistere și secrete, dușmani ascunși, astfel încât să se poată elibera mai ușor dintr-un context. Nativii trebuie să facă curățenie cu totul în viața lor și să se pregătească pentru Luna Nouă care se va petrece în aprilie în zodia lor și care le va deschide un nou an astrologic. Trecutul capătă acum o altă conotație pentru Berbeci, credința renaște în sufletul lor și vor putea ierta mai ușor pe toți cei care le-au făcut rău. Cum Venus, planeta care le guvernează relațiile, este implicată, nativii vor ierta și depăși orice dezamăgire în dragoste trăită, iar în cupluri se ajunge la o uniune spirituală puternică între parteneri.

Taur

Luna Nouă din Pești îi ajută pe nativii Taur să ierte un prieten, să se împace cu cineva din anturaj, să se detașeze și îndepărteze de cineva care le-a făcut rău. Prietenii devin extrem de importanți în vindecarea nativilor. Totodată, simțul caritabil, de a-i ajuta pe ceilalți, crește în sufletul lor și devin mărinimoși mai mult ca niciodată. Fiind implicată Venus, planeta lor guvernatoare, dar și Pluto, planeta care le guvernează relațiile, nativii își pot înțelege greșelile făcute în dragoste și se pot ierta pentru ele. Este o perioadă în care pot visa și materializa niște planuti de viitor, niște proiecte, personale sau profesionale.

Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni această lunație poate aduce oportunități în carieră, noi începuturi profesionale, dar este important înainte de toate ca nativii să-și asume și să-și ierte raportarea pe care au avut-o până acum la funcția lor sau la ascensiunea lor profesională. Fie că au făcut, fie că nu au făcut lucruri pentru a-și atinge obiectivele, este momentul să se ierte și să-și contureze noi direcții de viitor pentru că oportunitățile vor veni, însă aceste direcții trebuie să fie corecte, dar mai ales realiste, bazate pe ceea ce ei știu să facă și vor să facă, să fie realiste în raport cu statutul lor.

Rac

Luna Nouă din Pești se petrece chiar pe casa spiritualității, deci pentru Raci este un moment benefic de întoarcere la credință, un moment de evoluție în care pot întâlni mentori și ghizi spirituali care să-i ajute să se debaraseze de dogme și prejudecăți, în care pot descoperi cursuri care să le schimbe viziunile și principiile de viață. Unii pot pleca în călătorii, fizice sau cu gândul, pot cunoaște persoane înțelepte sau de altă naționalitate care să le arate o altă variantă a lumii. O relație cu cineva străin sau aflat la distanță poare cunoaște noi începuturi. Vor fi și nativi care vor conștientiza că nu au credințe solide sau că nu au studii solide și astfel se pot înscrie la un curs, seminar.

Leu

Pentru cei născuți în zodia Leu este un moment de asumare a unor pierderi, de acceptare a unei pagube financiare, de iertare pentru decizii și fapte care le-au adus pierderi. Poate fi vorba de renunțarea la ceva sau cineva pentru a face pace cu ei înșiși. Nativii își pot face acum planuri financiare noi, mai ales legate de credite, moșteniri, litigii, banii partenerului și pot descoperi o latură mai spirituală a intimității. Totodată, Leii pot vindeca niște frici, frica de abandon, frica de sărăcie, poate chiar și o traumă sexuală.

Fecioară

Luna Nouă din Pești se petrece în sectorul relațiilor pentru nativii Fecioară. Este o perioadă de iertare a celorlalți și împăcare, fie că este vorba de partenerul de viață, fie că este vorba de colaboratori sau persoane cu care desfășoară activități comune. Este, însă, important să nu facă nimic din ceea ce contravine valorilor lor morale. În cuplu să nu se lase umiliți, dar să ierte umilința adusă, iar profesional să nu accepte sarcini care nu îi reprezintă, dar să se ierte pe ei pentru activitățile depuse până acum care au fost sub nivelul pregătirii lor, sub valoarea lor. Este un moment foarte bun pentru cei singuri care vor să înceapă noi relații, iar pentru cupluri să treacă la un nou nivel.

Balanță

Pentru nativii Balanță este o perioadă a noilor începuturi legate de locul de muncă sau de stilul de viață. Astfel, nativii pot conștientiza cu care activități profesionale nu mai rezonează și le pot elimina, pot primi șansa de a se implica în noi sarcini și astfel să descopere o altă față a locului de muncă. Unii își pot schimba jobul cu totul acum, mai ales că au susținerea lui Venus, planeta lor guvernatoare, dar și a lui Pluto, planeta lor financiară. Este important să se ierte pentru muncile depuse până acum care nu i-au onorat, pentru faptul că nu s-au preocupat mai mult de zona profedsională. Pe de altă parte, este o perioadă foarte bună pentru vindecare fizică, pentru a trtata o afecțiune, pentru a-și îmbunătăți rutina zilnică.

Scorpion

Pentru cei născuți în semnul Scorpion, această Lună Nouă le este extrem de benefică, mai laes că o implică pe venus, guvernatoarea relațiilor lor, și pe Pluto, guvernatorul lor. Pe de o parte, nativii se pot ierta pentru o relație eșuată, pierdută, pentru un moment în care nu au dat valoare cuiva care i-a iubit, iar pe de altă parte este un moment oportun să înceapă o nouă poveste de iubire. De la caz la caz, sunt noi începuturi în viața sentimentală, însă este important să-și mențină și doza de realism. Unii nativi pot decide să devină părinți și au toate șansele să facă pasula cum. Totodată, este o perioadă favorabilă creativității și noilor proiecte creative, artistice, noilor idei, aventurii și distracției, regăsirii bucuriei de a trăi în acord cu iubirea și romantismul.

Săgetător

Săgetătorii au parte de Luna Nouă din Pești în sectorul familiei și al locuinței. Mai mult decât noutățile care vizează casa sau bunurile de patrimoniu, această lunație vorbește despre iertarea pe care nativii trebuie să și-o acorde pentru că nu au petrecut suficient timp cu cei dragi, pentru că au lăsat cariera să le fure acest timp. Trebuie să se ierte pentru că au pierdut pe cineva drag, pentru că nu au fost responsabili cu viața de familie așa cum ar fi trebuit. Pot vindeca o traumă din copilărie, o pierdere. Este o perioadă care le poate aduce multe regrete, singurătate, nevoia de a se închide în ei înșiși. Posibil să simtă mai acut ca niciodată dorul de cineva drag.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, această lunație le aduce nevoia și ocazia de a se elibera de tipare de gândire greșite, toxice, de anumite idei și concepții care le fac rău. Totodată, este momentul să-și schimbe modul în care comunică cu cei din jur, să o facă mai sensibil, să fie mai empatici. Oportunitățile pot sosi în viața lor chiar prin intermediul dialogurilor cu cei apropiați. Pot avea idei noi, pot găsi soluții bune la problemele cu care se confruntă, pot veni ocazii de a face o deplasare, o scurtă călătorie, se pot împăca cu frații, rudele, vecinii, colegi de liceu.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător, pe de o parte trebuie să se ierte pentru o ocazie pierdută de a-și arăta un talent, o abilitate sau pentru o pierdere financiară, iar pe de altă parte trebuie să-și recâștige încrederea în ei înșiși și au această ocazie. Nativii pot avea idei financiare bune, pot avea ocazia de a-și crește veniturile și pot face asta chiar și prin valorificarea și monetizarea unui talent.

Pești

Luna Nouă se petrece în zodia lor, iar Peștii se bucură de o hartă a momentului incredibil de benefică. Nativii au ocazia să se ierte pentru tot ce ar fi putut să facă și nu au făcut, să se ierte pentru toate momentele în care nu au avut încredere în ei, în care nu s-au iubit și nu s-au valorificat. Este un moment care vine cu o puternică conștientizare de sine, o puternică conștientizare a vieții personale. Există multă confuzie, dar nativii își pot asculta intuiția. Este momentul unor noi începuturi legate de viața personală, momentul să se iubească mai mult pe ei înșiși și să aducă îmbunătățiri stilului de viață, să se onoreze mai mult.