Liderul PRO MOLDOVA, Andrian Candu, a salutat revenirea moldovenilor ce au stat blocați câteva zile pe Aeroportul Internațional de la Praga. 

"Dragi prieteni, cei care ați revenit de curând de la Praga. Vă zic bine ați revenit și mă bucur că, prin efort comun, am reușit să nu-i permitem guvernării să vă abandoneze. Acum sunteți în siguranță, după tot calvarul pe care l-ați trăit în ultimele două zile, înfometați și necăjiți. Vă suntem alături în continuare și, vă rugăm, să păstrați regimul de carantină și autoizolare, pentru a-i proteja pe cei dragi.", se spune într-un mesaj plasat de Candu pe pagina sa oficială de Facebook. 

Liderul PRO MOLDOVA s-a implicat activ și a făcut presiune pe guvernare, cerând în repetate rânduri să fie autorizată cursa cursa charter Praga-Chișinău. 

Politicianul a luat și legătura cu mai mulți moldoveni ce au stat blocați pe aeroportul ceh. 


Paranteze.md amintește că 180 de moldoveni au stat blocați pe aeroportul de la Praga, după ce zborul anunțat de compania lor pentru 1 aprilie a fost mutat pentru data de 2 aprilie, ca mai apoi aceștia să nu ajungă acasă abia pe data de 3 aprilie.

Vezi și: Sfârșit de coșmar pentru 180 de moldoveni blocați pe aeroportul din Praga. Cursa lor a fost aprobată

Dionisie Rusu