Leonardo DiCaprio a fost destul de discret în ultimul an, evitând aparițiile în public în timpul pandemiei de coronavirus. Totuși, fanii au putut vedea imagini surprinse de paparazzi de pe platourile noului său film “Don’t look up”, unde joacă alături de Jennifer Lawrence.

Acum actorul și-a luat o zi de pauză, mergând să se relaxeze la plajă alături de iubita sa, Camila Morrone, și de câțiva prieteni buni. Ca mulți dintre noi în perioada pandemiei de coronavirus, DiCaprio pare să fi pus câteva kilograme în plus. Chiar și așa, Leo rămâne unul dintre cei mai râvniți burlaci din lume, chiar dacă de câțiva ani are o relație serioasă. Totuși, până nu ajunge la altar, admiratoarele sale nu își pierd speranța.

Apropiații cuplului spun că Morrone ar putea fi “aleasa”. Deși a avut un număr impresionant de iubite, toate celebre și frumoase, Leonardo DiCaprio nu a intenționat niciodată să se căsătorească. Camila Morrone, care e cu 23 de ani mai tânără ca el, pare că l-a fermecat pe actorul câștigător de Oscar.


“Sunt foarte îndrăgostiți. Camila e o fată de vis. E tânără, dulce, simplă și se înțelege foarte cu familia lui, iar el cu a ei”, a spus o sursă apropiată cuplului.

Ce rol joacă Leonardo Di Caprio în Don’t Look Up

Leonardo DiCaprio joacă alături de Jennifer Lawrence în „Don't Look Up” al lui Adam McKay. Distribuția este completată de alte nume celebre de la Hollywood: Meryl Streep, Cate Blanchett, Matthew Perry, Timothee Chalamet și Jonah Hill. În line-up mai sunt anunțați Ariana Grande, Kid Cudi și actorul britanic Himesh Patel.


Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, "Don't Look Up"

DiCaprio și Lawrence vor interpreta rolurile a doi astronauți care identifică un asteroid ce se îndreaptă spre Pământ. Astfel, pornesc într-un real turneu media pentru a avertiza cu privire la coliziunea iminentă care amenință să distrugă planeta în 6 luni, dar descoperă că nimeni nu-i crede.

Sursa: Filmnow.ro