În plină carantină de coronavirus, fundașul lui Manchester City a petrecut cu prostituate într-o casă închiriată din Cheshire.  

Săptămâna trecută, Kyle Walker a petrecut cu prostituate plătite cu 2.500 de euro, în plină carantină impusă de club și de autorități, iar Manchester City a anunțat că s-a deschis o investigație internă, acesta urmând, cel mai probabil, să primească o amendă de 230.000 de euro pentru că nu a respectat regulile impuse și pentru că a stricat imaginea clubului. Mai mult, fundașul va fi trecut pe lista de transferuri și nu va mai juca pentru "cetațeni", în condițiile în care mama antrenorului Pep Guardiola a murit de coronavirus. 

Altă veste proastă este că Gareth Southgate, selecționerul Angliei, a fost dezgustat de gestul iresponsabil al fotbalistului și presa britanică scrie că antrenorul nu vrea să îl mai cheme pe Walker la nicio acțiune viitoare a echipei naționale, preferând să mizeze pe Trent Alexander-Arnold (Liverpool) și Aaron Wan-Bissaka (Manchester United). 

Walker a postat ulterior un video în care iși cerea scuze pentru acțiunea sa, dar fanii și presa din Anglia l-au distrus pe fotbalist, care a preferat să organizeze o orgie în timp ce în Marea Britanie s-au înregistrat  52.000 de infectări cu Covid-19 și aproape 5.400 de decese, iar virusul a făcut ravagii în toată Europa. Acesta nu este primul caz de fotbalist englez care nu a urmat sfaturile de distanțare socială și izolare, dupa ce Jack Grealish, mijlocașul lui Aston Villa, a petrecut în apartamentul unui fost coleg din Birmingham, fapt care a dus la retragerea interesului lui Manchester United pentru transferul său.