Johnny Depp a făcut ca visul unui băiețel să devină realitate atunci când a reluat rolul Căpitanului Jack Sparrow. Vedeta hollywoodiană, în vârstă de 59 de ani, a îmbrăcat costumul pentru a trimite un mesaj dulce de susținere unui băiat de 11 ani, bolnav în fază terminală, în timp ce se luptă cu o afecțiune cardiacă. Kori Parkin-Stovell, fan al filmului Pirații din Caraibe, a suferit două transplanturi de inimă nereușite și, în cele din urmă, a decis să renunțe la un al treilea. El se află acum în îngrijire paliativă, iar familia sa nu știe cât mai are de trăit, scrie AlephNews.

Johnny l-a surprins pe băiețel cu un mesaj video și un apel telefonic în personaj, spunându-i: „Îți doresc mult noroc, sunt fanul tău numărul unu, căpitane Kori, tot respectul și dragostea mea”. Kori speră să obțină cât mai mulți abonați pe canalul său de YouTube, iar Johnny a ținut să îl ajute.

Într-un videoclip distribuit pe YouTube de Kori, Johnny a spus: „Căpitane Kori, am înțeles că ești un om foarte bun pe canalul YouTube, sau vei fi. Așa că ceea ce vreau să spun este că voi fi bucuros să vă urmăresc canalul YouTube și le voi spune tuturor prietenilor mei să vă urmărească canalul YouTube.”

El a adăugat: „Voi fi acolo, urmărind fiecare moment și urmărind momentele alături de tine.” În timpul convorbirii telefonice video, Johnny s-a prefăcut că se află pe o navă de pirați în timp ce vorbea cu tânărul. Kori s-a îmbrăcat elegant pentru această ocazie, purtând propria sa pălărie de pirat, care a primit aprobarea căpitanului Jack Sparrow. De asemenea, Johnny l-a „înnobilat” pe Kori cu sabia căpitanului Jack.

Kori a împărtășit doar jumătate din convorbirea telefonică pe canalul său de YouTube și a spus că trebuie să ajungă la 200.000 de abonați pentru a publica restul convorbirii. În prezent, el are un număr incredibil de 179.000 de abonați.

Kori s-a născut cu sindromul hipoplastic al inimii stângi și a avut primul transplant de inimă în martie 2018, dar organul a fost respins. A fost supus unui al doilea transplant în ianuarie anul trecut, dar, după o procedură dureroasă, organismul său a respins inima. Acum, după discuții cu părinții săi și cu echipa medicală, a decis să nu mai facă un alt transplant.

Vorbind într-un videoclip separat pe YouTube, mama lui Kori, Kerrylee, a spus: „Profităm la maximum de timpul care ne-a mai rămas, – bonus – nu facem nici o treabă în casă, trăim în pijamale și ne facem de cap. Ne concentrăm doar să ne facem viața cât mai bună și să ne distrăm cât mai mult atunci când putem.”

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD 

Carolin Minciuc