Revanșa dintre Ion Cuțelaba și Magomed Ankalaev va trebui din nou să aștepte.

Meciul a fost retras de la UFC 252, sâmbătă, după ce Cuțelaba a fost testat pozitiv pentru COVID-19, managerul său, Tiago Okamura, a confirmat informația pentru MMA Fighting.

Cuțelaba este acum în carantină după ce a a fost testat pozitiv duminică, a scris Okamura.

„Trebuie doar să ne asigurăm că nu se va îmbolnăvi în următoarele zile", a scris managerul, adăugând că planul actual este să înregistreze meciul pentru cartea de luptă a promoției din 29 august. În acest moment nu este clar dacă un meci preliminar va fi mutat pe cartea principală a evenimentului de sâmbătă la UFC APEX din Las Vegas.

Este a doua oară când meciul dintre Cuțelaba și Ankalaev a fost amânat, după ce gala UFC 249 a fost amânată din motivul pandemiei.

Cuțelaba și Ankalaev au luptat prima dată în acest an la 29 februarie într-o gală ce a avut loc în Norfolk. Atunci, Ankalaev a câștigat din prima rundă prin knock-out tehnic după o decizie extrem de controversată a arbitrului.

Decizia arbitrului a fost dur criticată, Cutelaba și echipa sa declarând că sportivul moldovean imita faptul că ar fi primit lovituri dure pentru a-l duce în eroare pe sportivul rus și astfel să contraatace dur. 

Vezi și: Tenis: Ana Bogdan, calificată fără emoţii în optimi la Praga (WTA)

Dionisie Rusu