Echipa Paranteze.MD a lucrat activ în ziua alegerilor, aducând cititorilor cele mai noi și interesante informații privind desfășurarea scrutinului electoral.

Fiind o concurență acerbă între toate sursele mass media, Paranteze.MD a reușit totuși să ajungă la peste 40 000 de cititori din țară, dar și de peste hotare.

Pe 1 noiembrie, știrile publicate de noi au ajuns la aproximativ 40.000 de cititori, acumulând în total 44 348 de sesiuni.

Cele mai citite subiecte fiind despre votul cetățenilor moldoveni din stânga Nistrului, precum și cum s-au desfășurat alegerile la secțiile de votare din diaspora.

Cea mai „aglomerată” perioadă pe site a fost ora 18:00, atunci când doar timp de o oră aproximativ 6 000 de cititori s-au informat de pe Paranteze.md.

Din totalul cititorilor de ieri, 51,33% au fost din Republica Moldova. 10,70% din cititorii noștri au fost din Germania, 9,46% din Marea britanie, 8,88% din Italia, 6,31% au fost cititori din Franța.

De pe Paranteze.MD au ales să se informeze în ziua alegerilor și 888 de moldoveni stabiliți în SUA. Restul utilizatorilor au fost din România, Irlanda, Israel și Belgia, aproximativ câte 1,5% pentru fiecare țară.

Echipa Paranteze.MD vă mulțumește tuturor că alegeți să vă informați de pe protalul nostru de știri.