Ruby, complet dezbrăcată în așternuturi. Artista a încins atmosfera pe rețelele de socializare, după ce s-a lăsat fotografiată complet goală în așternuturi. Fanii au venit imediat cu reacții de apreciere.

Ruby, complet dezbrăcată în așternuturi Ruby, complet dezbrăcată în așternuturi. Artista este cunoscută pentru stilul său îndrăzneț, însă nimeni nu se aștepta ca să se fotografieze complet nud. Ruby a stârnit imaginația tuturor bărbaților, de pe Instagram, printr-o poză, în care era întinsă pe burtă, fără haine, și ușor acoperită de așternuturi. Fanii au venit imediat cu reacții de apreciere la adresa cântăreței, potrivit Spynews.

„Legenda spune că a avut o noapte incendiară, de-asta s-a trezit „dulceața” la ora 14:00. / Super dulceața 👏 / Ador!! 😍 / Wow 🔥 / Cine face pozele? / Mamăăă, ce dulceațăăă !!!😂❤️❤️❤️🥰😍 / Ești superbă 🥵🥵🥵 / WoW, ce tatuaje șmechere ai😍”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor.

Ruby, pe numele real Ana Claudia Grigore, a fost în urmă cu mai bine de zece ani, jurnalistă la o publicație pentru adolescenți și se iubea, pe atunci, cu redactorul-șef al acelei publicații. El a fost cel care a impulsionat-o să aleagă altă direcție, cea de stilist. Așa că Ruby s-a ocupat de ținutele multor vedete, inclusiv Inna. Mergea, adesea, la petrecerile vedetelor și s-a întâlnit, la un moment dat, cu Neylini, interpreta hit-ului„Muelina”.