Tânărul bătut până la moarte de către doi soldați, din cauza unei țigări, într-un parc din capitală, era așteptat pentru o carieră de succes într-o agenție din Milano. Înalt, chipeș și inteligent, băiatul de doar 21 de ani avea succes în prezentări de modă.

Potrivit procurorului Sergiu Savca, o tânără, locuitoare a municipiului Chișinău, i-a însoțit pe militari. În timpul interogatoriului, aceasta a declarat că totul a început după ce unul dintre militari i-a cerut o țigară tânărului, iar vorba spusă de acesta i-a înfuriat pe cei ,,doi criminali”.

,,După ce indivizii au plecat, tânărul era încă în viață. S-a târât până la copaci și a murit acolo”, a spus procurorul.

Băiatul era model al uneia dintre agențiile din domeniu din Chișinău. Potrivit kp.md, tânărul tocmai a încheiat negocierile pentru un loc de muncă într-una dintre cele mai cunoscute agenții de modeling din Milano.

 

Suspecții de crimă riscă închisoare pe viață. Astăzi, tânărul va fi condus pe ultimul drum. Băiatul era unicul copil în familie.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD 

Carolin Minciuc