Raphel Varane (27 de ani), stoperul lui Real Madrid, vrea să plece de la formația antrenată de Zinedine Zidane.

Cotat la 70 de milioane de euro, francezul care mai are contract până în iunie 2022 cu Real Madrid, nu se mai simte în largul său la trupa din Primera și ia în calcul plecarea din Spania, scrie digisport.ro.

Fundașul central născut în Lille se află la Real Madrid din 2011, dar încearcă, potrivit sursei amintite, să-și caute o nouă provocare.

Varane nu se mai simte bine la Real Madrid

Cotidianul menționat susține că Varane are o relație excelentă atât cu antrenorul său, cât și cu Sergio Ramos, colegul său din centrul liniei de apărare. Însă situația confuză în care se află atât Ramos - care nu știe ce-i va rezerva viitorul, încă nu și-a prelungit contractul -, cât și zvonurile privind plecarea lui Zidane îl determină să ia în calcul despărțirea de Real.

Recent, Sergio Ramos și-a exprimat nemulțumirea în privința tratamentului la care a fost supus de mai-marii trupei de pe Santiago Bernabeu. Căpitanul echipei și al naționalei Spaniei a spus explicit că unor colegi li s-au propus măriri salariale, în timp ce el a fost sărit de pe lista jucătorilor apreciați de oficialii lui Real.

Real Madrid se află pe locul secund în Primera, cu 37 de puncte după 18 partide. Lider în Primera Division e Atletico Madrid, cu 44 de puncte după 17 meciuri.

Vezi și: Lionel Messi, primul cartonaș roșu în 754 de meciuri în tricoul Barcelonei. Motivul pentru care a fost eliminat

Dionisie Rusu