Huawei Consumer Business Group România anunță lansarea oficială a telefoanelor Huawei P40 Series pe piața din Republica Moldova. Vârful de gamă Huawei P40 Pro, alături de variantele mai accesibile din serie – Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E - sunt disponibile, începând cu data de 22 iunie, cu oferte speciale de lansare, la partenerii autorizați ai HUAWEI.


Vârful de gamă Huawei P40 Pro se remarcă printr-un design de ultimă oră și camere foto revoluționare, ce extind radical posibilitățile de fotografiere și înregistrare video, în timp ce Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E se remarcă prin culori impresionante, camere foto performante și un raport calitate-preț foarte bun.

Huawei P Series a însemnat întotdeauna o estetică inovatoare și accesul la cel mai premium hardware, reprezentând tot ce e mai bun în industrie în materie de design și tehnologie. Cu un senzor de excepție, optică de la Leica, chipset puternic și HUAWEI XD Fusion Engine, Huawei P40 Series exprimă prin excelență viziunea noastră și oferă o experiență Super Definition în orice moment al zilei, pentru a le oferi consumatorilor cea mai bună experiență pentru a-și îndeplini viziunea creativă.", afirmă Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group.

Huawei P40 Pro: Design fără precedent, fotografiere Super Definition în orice moment al zilei și performanțe fără limite

Huawei P40 Series se remarcă printr-un design de ultimă oră și camere foto revoluționare, ce extind radical posibilitățile de fotografiere și înregistrare video.

Huawei P40 Pro este echipat cu un ecran HUAWEI Quad-curve Overflow. Inspirat de arta mișcării în natură, ecranul are o margine semi-rotunjită pe toate cele patru părți. Ramele super înguste și colțurile rotunde oferă un aspect aproape fără margini, pentru o experiență de vizionare captivantă și o formă ergonomică. Scanerul de amprentă îmbunătățit și integrat în ecran oferă autentificare biometrică cu 30% mai rapidă. Disponibil în trei finisaje din sticlă lucioasă - Ice White, Deep Sea Blue și Black - și două din sticlă mată - Blush Gold și Silver Frost – Huawei P40 Pro emană eleganță din toate unghiurile.

Încorporat în Huawei P40 Pro, sistemul avansat de camere Leica Ultra Vision este disponibil în configurații cu cameră triplă și cameră cvadruplă. Vârful de gamă aduce o evoluție a camerei cvadruple Leica, cu o cameră cinematografică supersensibilă mai puternică și o cameră 3D cu senzor de profunzime pentru a suporta zoom-ul supersensibil de până la 50x.


Cadouri promoționale la procurarea unui telefon mobil din seria Huawei P40

Astfel, în următoarea perioadă, pentru aproximativ două luni, în funcție de disponibilitatea stocului, la achiziționarea unui Huawei P40 Pro, utilizatorii primesc gratuit o pereche de căști wireless Huawei FreeBuds 3. În același timp, la achiziționarea unui smartphone Huawei P40 lite, utilizatorii primesc o pereche de căști wireless Huawei FreeLace, respectiv o brățară de fitness Huawei Band 4e în momentul achiziționării unui Huawei P40 lite E.

Vezi și: (FOTO) Cum arată cele mai ciudate telefoane pe care le-a lansat Nokia de-a lungul istoriei sale


Carolin Minciuc