Horoscopul zilnic pentru 16 februarie 2021 spune că nativii din zodia Capricorn pot avea parte de tensiuni cu familia.

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se bucură de o zi plină de energie. Nativii au poftă de viață și sunt rezistenți la efort fizic, astfel încât se pot dedica activităților mai dificile cu spor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce multă determinare în atingerea obiectivelor profesionale propuse.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt agitați, irascibili și cu greu își controlează universul interior. În unele cazuri, nativii se gândesc sau caută pe cineva din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția că aceste stări interioare pot favoriza insomniile, dar și durerile de cap și stările apatice. Un dialog cu cineva apropiat le-ar prinde bine.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de întâlniri și dialoguri cu prietenii, deși nu va fi vorba de stat la povești, cât mai degrabă de discuții menite să clarifice un context sau, poate, nativii cer sfaturi, caută îndrumări. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce o ușoară tensiune când vine vorba de asociați, mai ales dacă aceștia sunt insistenți și îi caută cu diferite pretexte.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se pot simți nemulțumiți, limitați de un context profesional. Nativii pot fi mai conflcituali cu superiorii, mai ales dacă sunt chestiuni mai vechi care-i deranjează și pe care nu le-au pus încă la punct. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie perseverenți în atingerea unui scop, dar să nu devină autoritari sau impunători cu ceilalți.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu refuză să accepte și alte puncte de vedere, să vadă și alte perspective de viitor pe care cei din jur le propun. Nativii sunt încrâncenați și-și mențin viziunea, luptându-se destul de aprig pentru principiile și convingerile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce dialoguri legate de o călătorie, plecare în străinătate sau, poate, legate de cursuri, de pregătirea lor profesională.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot fi dezamăgiți de un context financiar ce vizează fie o situație a bunurilor materiale (credite, taxe, dobânzi, etc.), fie lucrul cu instituțiiile financiar-bancare, care poate fi îngreunat astăzi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să trateze cu răbdare și discernământ una stfel de context pentru a avea șanse de rezolvare.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot fi mai conflictuali cu cei din jurul lor, dar mai ales cu colaboratorii, colegii de muncă, asociații. În cuplu mai sunt șanse de ajungerea la o cale de mijloc, însă profesional au tendința de a se impune și a-și impune viziunea. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite să semneze noi contracte deocamdată, și să ceară timp de analiză.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să aibă parte de nemulțumiri la locul de muncă, mai ales provenite din limitări și restricții care li se impun. Nativii trebuie să fie atenți la cum discută cu colegii pentru că pot apărea neînțelegeri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie mai atenți la cum își gestionează nivelul de stres pentru că oboseala și lipsa de atenție își pot spune cuvântul.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător trec prin fel și fel de stări afective contradictorii, ciudate, care-i limitează din desfășurarea unor acțiuni care le fac plăcere în mod obișnuit. Sentimental, simt nevoia de a se retrage dintr-un context, nefiind vorba de retragere dintr-o relație sau despărțire. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să abordeze dialogul în cuplu pentru a ajunge la o înțelegere.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să aibă partede conflicte cu părinții, mai ales dacă acești le impun reguli nativilor sau îi restricționează în desfășurarea unor activități. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le atrage atenția că și sarcinile casnice sau acțiunile care vizează locuința pot fi îngreunate astăzi.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător nu prea au chef nici de dat explicații, nici de ascultat explicațiile altora. Comunicarea și raționamentul nu sunt puncte forte azi, așa că ar fi de preferat să evite luarea deciziilor importante. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător susține, în schimb, dialogurile sentimentale, dar doar dacă sunt purtate cu seriozitate și maturitate. Flirturile nu sunt susținute.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot fi mai tentați să cheltuiască niște bani astăzi și cum veștile financiare nu sunt dintre cele mai bune, nativii ar terbui să se gândească de două ori înainte de a băga mâna în buzunar. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce unele limitări și blocaje în obținerea unei sume de bani, poate într-o negociere, sau poate fi vorba de o tăiere, o scădere a veniturilor.

Carolin Minciuc