Provocări azi. O să ne trezim cu situaţii - surpriză şi frumos ar fi să le facem faţă, că vrem s-avem succes, cu tot dinadinsul.  

Horoscop 30 octombrie 2023 – SCORPION

Revine cineva care vrea să lucraţi împreună şi o să vă asiguraţi că e serioasă persoană ca să nu vă treziţi că munciţi degeaba când aţi putea face altceva.

Se poate să-ntâlniţi pe cineva chiar şi în mediu colegial care să vă placă, faţă de care să simţiţi atracţie.

Horoscop 30 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR

Sunt nişte chestiuni mai vechi care se cer, neapărat, rezolvate ca să vă puteţi pune în practică un proiect la care ţineţi şi care e fezabil.

Aţi avea de unde să primiţi nişte bani în plus, aprecieri din partea unui juriu, a unei bresle, poate, şi o să vă încânte situaţia.

Horoscop 30 octombrie 2023 – CAPRICORN

E o echipă care vrea să vă coopteze la o activitate fie din sfera profesională, fie din cea personală şi o să vă lăsaţi convinşi, se pare.

În sfera sentimentală e o rumoare, semn că sunt nişte aspecte de corectat, pe ici, pe colo şi relaţia va fi aşa cum aţi visat.

Horoscop 30 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să primiţi o nominalizare, poate chiar un premiu, o titulatură şi să fie un adevărat stimulent, să atrageţi nişte parteneri de afaceri.

O invitaţie la teatru, la un concert, sau la un restaurant că e ceva important de spus, ori de aflat.

Horoscop 30 octombrie 2023 – PEŞTI

E posibil să vă mai gândiţi şi la sufletul vostru şi să acordaţi mai multă atenţie unei persoane care şi-a făcut curaj să petreacă un timp cu voi, ca să vă cunoaşteţi.

Poate vi se face cadou o ieşire la sfârşit de săptămână ca să respiraţi aer proaspăt şi să vă clătiţi reţină.

Horoscop 30 octombrie 2023 – BERBEC

Se anunţa bani şi o să aveţi de cheltuială, mai ales că intenţionaţi o ieşire la sfârşit de săptămână şi nu numai, că vreţi ori de câte ori aveţi liber să ieşiţi pe undeva.

Poate vă interesaţi de soarta creditului bancar pe care l-aţi cerut ca să ştiţi dacă vă puteţi muta, sau să vă luaţi maşina.

Horoscop 30 octombrie 2023 – TAUR

La voi noutăţi, care să vă ţină în priză că sunt şi oferte de colaborare, dar şi evenimente la care să ajungeţi ca să luaţi pulsul societăţii.

Se poate să adunaţi nişte bani, din surse colaterale, şi să-i puneţi deoparte pentru petrecerile care vor avea loc în scurt timp.

Horoscop 30 octombrie 2023 – GEMENI

Vi se dau responsabilităţi în plus la serviciu şi o să vă descurcaţi onorabil, o să vă fie recompensată munca şi va fi un progres în plan profesional.

Sunt chestii legate de casă care se cer rezolvate şi nici sănătatea nu trebuie, sub nicio formă neglijată.

Horoscop 30 octombrie 2023 – RAC

Poate vă descoperiţi un hobby, sigur o să scoateţi la iveală o calitate pe care o puteţi cultiva, şi chiar să şi faceţi bani din ea.

Se poate să întâlniţi pe cineva la care să regăsiţi calităţile pe care le căutaţi la fiinţa iubită şi să simţiţi căldură sufletească.

Horoscop 30 octombrie 2023 – LEU

Pot veni bani din mai multe surse şi să vă asiguraţi un buget de timp liber, ca să vă puteţi duce unde-o s-aveţi chef.

O să vă tenteze cineva cu un job suplimentar şi dacă sună bine vă duceţi, c-or să fie nişte bani.

Horoscop 30 octombrie 2023 – FECIOARĂ

V-aţi putea găsi o destinaţie de weekend, să vă duceţi cu ai voştri, dar s-o ţineţi la secret - până în pragul plecării ca să le faceţi o surpriză alor voştri.

Poate vă îngrijiţi de şcoală copiilor, sau de grădiniţă, achitaţi taxe, alegeţi nişte materii, sau o secţiune de studiu.

Horoscop 30 octombrie 2023 – BALANŢA

Se adună bani, poate o fi vreo mărire de salariu, vă mai duceţi şi în particular să lucraţi ceva, şi or să se strângă în cont nişte sume, în perioada asta.

Poate bateţi palma pentru un contract, v-apucaţi de ceva nou, care poate fi o schimbare de macaz în meserie.

Sursa: StirilePROTV

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD