Nativii din semnul Berbec se bucură de ingresul Soarelui în zodia lor.

La doar o zi după ce Soarele a intrat în zodia Berbec, punctând inceperea noului an astrologic, iată că și Venus, planeta iubirii, îl urmează. Astfel, cele două se vor afla într-o conjuncție aducătoare de și mai multă pasiune și dorință în viața noastră, potențând puternic energia Berbecului. Curajul de a iubi și a ne exprima sentimentele va fi mai mare, iar dinamismul va înflăcăra relațiile, astfel încât ne vom avânta mai repede în noi experiențe.

Venus va tranzita Berbecul până pe data de 14 aprilie, perioadă în care va aduce mici beneficii zodiilor de Foc (Berbec, Leu, Săgetător), dar și celor de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător), cât și celor care au ascendentul aici sau alte planete importante în astrograma natală în aceste semne.

Horoscop Berbec

Cu Soarele și Venus în zodia lor, în conjuncție, Berbecii nu pot decât să se bucure de energia de care dau dovadă, dar mai ales de pasiunea care începe să se contureze în viața lor, inclusiv în viața sentimentală, dat fiind că Soarele le guvernează iubirea, iar Venus relațiile. Acest ingres de astăzi îi susține pe nativi să se iubească mai mult, să se preocupe mai mult de imaginea lor, să-și îmbunătățească viața personală și cea relațională, iar șansele unei noi povești de iubire cresc considerabil pentru cei singuri.

Horoscop Taur

Nativii Taur au ocazia să vindece situații din trecut, să lase în spate emoții și sentimente dureroase, toxice. Venus este planeta lor guvernatoare și-i susține foarte mult nu doar în vindecarea emoțională, ci și fizică. Pot afla acum remedii la afecțiuni mai vechi sau își pot îmbunătăți starea prin meditație, prin discuții și dialoguri cu persoane abilitate sau chiar cu ei înșiși. Își pot da seama de valoarea pe care o au în viața cuiva. Nu este exclus ca persoane din trecut să-i caute.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia odată cu intrarea lui Venus în Berbec să-și îmbunătățească relațiile de prietenie, poate chiar să se împace cu cineva apropiat în cazul în care au fost certați. Este o perioadă în care ce singuri se pot îndrăgosti, dat fiind că Venus le guvernează iubirea, și nu este exclus ca persoana care le place să facă parte din anturaj sau să fie cunoscută prin intermediul prietenilor. Pe de altă parte, au ocazia să-și îmbunătățească proiectele, să vină cu idei și soluții bune pentru a-și pune în practică niște planuri pe care le au.

Horoscop Rac

Venus și se alătură Soarelui în sectorul carierei, iar pentru Raci se întrevăd șanse remarcabile de îmbunătățire a situației profesionale. Nativii vor avea susținere în procesul de afirmare și consolidare a statutului, se vor pune în evidență cu mai mult aplomb și meritele le vor fi recunoscute. Acum au șansa nu doar să se pună în valoare, ci și să dea valoare muncii lor.

Horoscop Leu

Ce născuți în zodia Leu au ocazia să-și îmbunătățească o serie de convingeri și principii, să fie mai încrezători cu privire la orizonturile lor, să fie mai optimiști atunci când își conturează aspirațiile de viitor. Nativii se fac plăcuți mai ușor, sunt mai comunicativi și mai deschiși aventurii. Relațiile aflate la distanță sau cu persoane de altă naționalitate se îmbunătățesc. De asemenea, prin dialog pot ajunge la viziuni comune de viitor cu partenerul sau cei apropiați. Cresc șansele de a obține o diplomă sau de a se înscrie la un curs care să le aducă dezvoltare, personală sau profesională. Și zona de spiritualitate, filozofie și credință se amplifică.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt cu atât mai mult sprijinite de faptul că Venus i s-a alăturat Soarelui, dat fiind că le este guvernatoare de sector financiar. Nativii au toată susținerea în obținerea unor beneficii materiale, pentru îmbunătățirea unei situații care vizează bunuri materiale, asigurări, credite. De exemplu, cei care-și doresc un credit îl pot obține mai ușor, cei care au de recuperat bani de la o persoană sau companie o pot face mai ușor acum. Totodată, mulți nativi pot renunța mai ușor acum la ceva ce nu le mai este confortabil sau de care sunt dependenți. Acest ingres este de bun augur pentru viața intimă a cuplului. Pot reaprinde flacăra în dormitor.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt printre cei mai norocoși din horoscop grație faptului că Venus, planeta lor guvernatoare, i s-a alăturat Soarelui în sectorul relațiilor. Nativii au ocazia să-și îmbunătățească considerabil relațiile cu cei din jur, fie că este vorba de relația de cuplu, fie că este vorba de relații profesionale sau de prietenie. Balanțele vor atrage mai ușor oameni în viața lor și acest aspect va crește șansele celor singuri de a cunoaște noi persoane și a lega noi relații, mai ales dacă vor empatiza la nivel de convingeri și mentalități. Cei care au de îmbunătățit clauze ale unor contracte, o pot face acum.

Horoscop Scorpion

Venus i se alătură Soarelui în sectorul muncii și al sănătății, iar pentru Scorpioni acest context va fi benefic din mai multe puncte de vedere. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească situația profesională, să ajungă mai ușor la acorduri și înțelegeri cu partenerii de afaceri, colaboratorii sau colegii de muncă. Pot avea chiar și șansa unui nou loc de muncă. De asemenea, și din punct de vedere al stării de sănătate vor resimți o îmbunătățire, o energizare.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător fac și ei parte dintre norocoșii horoscopului, dat fiind că Venus i se alătură Soarelui în sectorul iubirii. Urmează o perioadă în care nativii se pot îndrăgosti, pot începe noi relații, o perioadă în care-și pot îmbunătăți viața sentimentală, relația de cuplu, dar și relația pe care o au cu timpul liber. Pot fi mai dornici de distracție, de aventură și de noi cuceriri. Pe de altă parte, relația cu copiii, în cazul celor care sunt părinți, se poate îmbunătăți.

Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de intrarea lui Venus, planeta care le guvernează și iubirea, în sectorul casei și familiei. Nativii au ocazia să-și îmbunătățească relația cu cei dragi, cu părinții în special, dar și șansa de a se dedica cu mai mult spor și în mod constructiv activităților care vizează locuința. Cei care au nevoie de credite imobiliare pot fi susținuți și de contextul astrologic. În alte cazuri, pot fi nativi care decid să se mute cu persoana iubită sau pur și simplu petrec mai mult timp în intimitatea căminului cu aceasta.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii vor avea ocazia să-și îmbunătățească modul în care comunică cu cei din jur, cu persoanele apropiate lor, mai ales dacă au trecut printr-o etapă în care nu au simțit să-și exprime prea mult trăirile și sentimentele. Totodată, pot ieși mai mult din casă, pot face scurte plimbări, excursii și pot avea parte de idei bune, prolifice. Nativii își pot cere iertare mai ușor dacă au greșit, iar cei care învață sau au de susținut examene sau sunt implicați în evenimente ce presupun scris și comunicare vor fi foarte mult susținuți de contextul astrologic.

Horoscop Pești

Peștii au parte de ingresul lui Venus în sectorul financiar, acolo unde i se alătură Soarelui, proaspăt intrat și el. Pentru nativi va urma o perioadă în care au șansa să-și îmbunătățească veniturile și mai ales să-și recâștige încrederea în propria lor persoană, să-și recâștige stima de sine și să se pună mai mult în valoare prin talentele și abilitățile lor. Horoscopul zilei de 21 martie le poate aduce unele cheltuieli pentru casă și familie sau pentru a-și bucura sufletul.