Nativii din semnul Capricorn pot fi dezamăgiți de persoana iubită.

Horoscop Berbec

S-ar putea ca Berbecii să resimtă din plin astăzi niște nemulțumiri financiare sau blocaje în recuperarea unor sume de bani. În alte cazuri poate fi vorba de prieteni care le înșeală așteptările, mai ales dacă trebuiau să le returneze o datorie, un favor. Profesional, deși se resimte din plin o lipsă de determinare, nativii au capacitatea să se lupte cu aceasta, să-și activeze voința interioară și să-și ducă sarcinile la bun sfârșit.

Horoscop Taur

Chiar dacă Luna le tranzitează zodia, dat fiind că face conjuncție cu Uranus și careu cu Saturn, este posibil ca nativii Taur să nu se bucure pe deplin de energia sa și să se simtă neînțeleși, debusolați, posomorâți și fără perspective de viitor. Ajutorul ar putea veni de la prieteni, printr-un sfat, și astfel ar putea să-și întărească niște convingeri sau să-și schimbe niște viziuni.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot fi mai sensibili astăzi, mai ușor de impresionat și mai temători cu privire la viitorul lor, inclusiv la cel profesional. Nativii nu pot intui ce urmează să se petreacă cu o situație în care se află și asta îi poate debusola. Totodată, se pot simți mai obosiți, mai ales că vor oscia între stări de calm și agitație. Este recomandată odihna și o mai mare atenție la visele de noapte care pot veni cu mesaje importante.

Horoscop Rac

Racii ar trebui să se bazeze doar pe forțele lor astăzi și să nu pună la suflet prea mult ceea ce le zic ceilalți. Este posibil să aibă unele așteptări de la prieteni, să aibă parte de unele surprize neplăcute și să fie dezamăgiți de aceștia. În plan relațional, pot avea parte de unele momente de conștientizare, în care o situație li se revelează sub altă formă. 

Horoscop Leu

Nativii Leu pot avea parte de fel și fel de surprize din partea colaboratorilor sau pot fi puși în situații profesionale neașteptate care să le creeze revoltă și nemulțumire, frustrare. Important este că nativii nu se vor lăsa nici pe departe copleșiți de presiuni și responsabilități, ci vor da dovadă de multă voință, iar dacă va fi nevoie vor apela fără tăgadă la manipulare pentru a-și atinge obiectivele.

Horoscop Fecioară

O confruntare de opinii poate scoate la suprafață situații neașteptate, poate chiar adevăratele intenții, adevărata față și adevăratele principii după care se ghidează unele persoane pe care nativii le apreciau până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere mai multă atenție la modul în care își susțin punctul de vedere la locul de muncă pentru că pot creea ușor animozități.

Horoscop Balanță

Cei din semnul Balanță nu trebuie să-și facă mari așteptări financiare astăzi, fiind vorba în special de cei care așteaptă sume de bani de la terțe persoane, care sunt într-un litigiu, partaj sau cărora cineva trebuie să le returneze niște bunuri materiale. Nativii care au de plătit taxe, impozite, rate la credit pot avea unele surprize care să le dea planurile peste cap. Nu este o zi în care să se bazeze pe ajutorul celorlalți.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se pot aștepta la situații surprinzătoare din partea partenerului de viață sau din partea colaboratorilor, din partea celor cu care-și desfășoară activitățile profesionale, menite să le strice starea de spirit. Totuși, nativii se bucură astăzi de un magnetism aparte, de o infuență mare pe care o pot exercita asupra celorlalți și asta îi poate ajuta să întoarcă orice situație în favorea lor.

Horoscop Săgetător

La locul de muncă pot apărea fel și fel de situații neprogramate care pot provoca stres și nervi nativilor Săgetător. Discuțiile cu colegii pot fi deranjante și capacitatea de concentrare scăzută. Nici starea de sănătate nu este cea mai bună. Sunt posibile stări de neliniște, agitație interioară, emoții apăsătoare și greu de ignorat.

Horoscop Capricorn

Luna traversează sectorul iubirii Capricornilor, însă aspectele pe care le face, conjuncția cu Uranus și cuadratura cu Saturn, pot aduce nemulțumiri sentimentale, chiar deziluzii, mai ales dacă au existat așteptări. S-ar putea ca nativii să nu aibă încredere în partener, să se simtă ciudat în compania acestuia (în special în relațiile fără vechime), posomorâți sau sufocați, sau să aibă parte de surprize care să-i pună în ipostaze neplăcute.

Horoscop Vărsător

Pentru Vărsători, ziua de astăzi poate veni cu unele situații legate de locuință care nu au fost planificate și care pot constrânge nativii să se ocupe de ele, în ciuda planurilor avute. Pe de altă parte, poate fi vorba și de membrii familiei care vin cu reproșuri sau pretenții prea mari. Vor fi și nativi care se vor simți mâhniți, deprimați, triști din cauza unui context legat de trecut și vor alege să-și reprime emoțiile și trăirile interioare.

Horoscop Pești

S-ar putea ca veștile, informațiile și mesajele pe care Peștii le primesc astăzi să nu fie deloc cele așteptate și să nu fie deloc pe placul lor. Este posibil ca nativii să se întristeze, să se mâhnească și chiar să sufere la auzul unor vorbe și de preferat ar fi să nu pună totul la suflet și să apeleze la voința și puterea interioară. Horosocopul zilei de 17 martie îi atenționează că pot deveni irascibili, agitați mental și dacă vor alege să țină totul în ei, se pot enerva și mai tare.