Horoscop. Ce zodie va încheia un capitol de viață. Înainte de a detalia previziunile specialiștilor în astrologie, amintim numerele norocoase ale zilei. Acestea sunt: 5, 13, 23, 43 și 45. Culorile care îți înseninează ziua sunt: roșu și mov.

Berbec

Pentru Berbeci, energia lor poate să-i atragă pe cei din jur mult mai ușor. De asemenea, casa conexiunii cu divinitatea indică începerea unui proces de vindecare.

Taur

Pentru Tauri, Luna nouă le poate aduce în cale prietenii vechi și oameni de care au nevoie ca să evolueze. Ușile li se deschid mai ușor, iar ei știu să profite de orice oportunitate.

Gemeni

Pentru Gemeni, nodul nord îi poate face mai independenți ca de obicei, iar asta le poate da o dorință mare și de libertate. Uneori, au nevoie să fie singuri ca să-și adune forțele creatoare.

Rac

Pentru Raci, dacă reușesc să își exprime gândurile și sentimentele le va fi mai ușor să se vindece din punct de vedere sentimental și să ia deciziile corecte. Puterea e la ei.

Leu

Pentru Lei, ziua de azi le poate rezerva diverse surprize, mai ales că unele lucruri continuă să iasă la iveală. Fie că este o oportunitate bună ori pot face pace cu un anumit subiect, ceva se va încheia ca să aibă loc un nou început.

Fecioară

Pentru Fecioare, venus îi va face mai calmi și mai înțelegători, iar aici să se gândească mai ușor la cum să își facă viață frumoasă și la cum să-i ajutați pe ceilalți.

Balanță

Pentru Balanțe, este posibil că astăzi să se afle într-o zi de revizuire a sentimentelor și a faptului că ori au nevoie de un partener de viață, ori vor să petreacă mai mult timp cu cel actual.

Scorpion

Poți să te apropii mai mult de jumătatea ta sau poți să vezi potențialul într-un nou plan legat de viață profesională. Poate unii din voi acum se hotărăsc să facă un copil.

Săgetător

Discuțiile în parteneriatul de viață sau de afaceri te pot ajută să te gândești cu optimism la viitor, mai ales dacă ele se desfășoară deschis și direct. Ai nevoie de liniște și de energie pozitivă pentru a fi productiv.

Capricorn

Comunicarea cu persoana iubită sau cu cei din jur te poate ajută să îți exprimi gândurile și să te faci înțeles, iar aceștia îți pot veni în ajutor. Nu încerca să faci totul singur până te epuizezi.

Vărsător

Sectorul copiilor și a câștigurilor din casă a 5-a reprezintă pentru tine o prioritate de care trebuie să te ocupi. Această oportunitate pe care o ai astăzi și mâine vine odată la 2 ani, deci profită de acest curaj să-ți pui ordine în treburi.

Pești

Alege-ți câteva persoane de bază alături de care să construiești ceva pe termen lung, iar în rest păstrează aparențele și fii diplomat. Acum e momentul bun să faci o distincție între cele două tabere.