Horoscopul zilnic pentru 14 aprilie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot fi răscoliți de niște amintiri din trecutul îndepărtat, cel mai probabil din copilărie.

BERBEC

Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia să se facă auziți, să iasă în evidență din punct devedere profesional, însă sunt sfătuiți să o facă cu multă atenție și responsabilitate. Este o zi în care situațiile ce țin de autoritate și de putere, de control pot deveni periculoase pentru ei. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a-și pune în practică niște idei, niște strategii cu multă ambiție și încăpățânare.

TAUR

Cei născuți în zodia Taur reușeșsc să-și recapete controlul interior și dacă nu vor face excese, vor fi chiar optimiști astăzi. Gândurile lor pot intra în contradicție cu cele ale celor din jur și nu este exclus să aibă parte de discuții tensionate legate de principii de viață diferite. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi avertizează că pot fi mai obosiți decât de obicei și ar fi bine să nu ignore odihna.

GEMENI

Cei născuți în zodia Gemeni pot intra în discuții contradictorii cu prietenii, se pot agita și tensiona din cauza unor principii și filozofii de viață pe care ceilalți nu le împărtățesc cu ei. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se preocupe mai mult de studiu, de cercetare, dacă vor să-și atingă un plan, să-și dezvolte un proiect.

RAC

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să aibă parte de o zi foarte sensibilă din punct de vedere profesional. Nativii pot întâmpina dificultăți legate de semnarea unui contract, parteneriat care să le aducă un pas în față în carieră sau cel puțin să le aducă recunoaștere profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să-și protejeze pe cât posibil imaginea și să aibă grijă la cei din jur care pot exagera.

LEU

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să fie supuși unor teste legate de seriozitatea cu care-și îndeplinesc sarcinile la locul de muncă, legate de responsabilitatea cu care se dedică unor studii, unor cercetări, chiar și procesului de învățare, – aspect valabil pentru cei mai tineri. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot fi supuși unor teste fără să-și dea seama.

FECIOARĂ

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să rupă o relație aflată la început sau o relație extraconjugală, o relație care nu era bazată pe sinceritate și profunzime. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia, prin diferiți stimuli, de a valorifica o resursă, fie o resursă spirituală, fie materială, fie o pasiune poate să se anunțe promițătoare și nativii se gândesc cum să scoată bani din ea.

BALANȚĂ

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să aibă parte de conflicte cu cinive din familie din cauza partenerului de viață. Posibil ca părinții să nu-l placă și să vină cu reproșuri acide. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere, pe de altă parte, foarte mare prudență celor care au în plan să se mute cu persoana iubită în aceeași casă sau cei care deja locuiesc împreună. Pot apărea conflicte legate de sarcinile gospodărești, de împărțirea responsabilităților.

SCORPION

Comunicarea la locul de muncă se poate dovedi problematică și le poate aduce celor născuți în zodia Scorpion o serie de neplăceri în dialog care se pot răsfrânge asupra modului în care-și desfășoară activitatea. Atenție la modul de acceptare a autorității! Se impune mai multă toleranță. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să se odihnească mai mult pentru că există riscul unei suprasolicitări.

SĂGETĂTOR

Banii pot fi un subiect sensibil în cuplu sau în relația părinte-copil, iar cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să ajungă la exasperare din cauza unor cerințe prea mari, din cauza unor cheltuieli pe care nu le pot susține. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează pe nativii singuri că pot face excese și pot cheltui bani pe fel și fel de distracții de moment, cel mai probabil online.

CAPRICORN

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de niște tensiuni cu părinții, cu membrii familiei, însă contextul poate vorbi și despre niște stări interioare foarte profunde, răscolitoare, care privesc o situație din copilărie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să ierte și să depășească tot ce ține de trecut pentru a putea evolua.

VĂRSĂTOR

Trecutul revine pentru cei născuți în zodia Vărsător și cel mai probabil nativii iau legătură cu o fostă relație, cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de multă vreme, aspect care se pare că-i va răscoli. O serie de nativi pot decide că este momentul să ia legătura cu un psiholog sau duhovnic. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite deplasările astăzi și să aibă mai multă grijă la odihnă.

PEȘTI

Cei născuți în zodia Pești pot primi ajutor de la un prieten. În unele cazuri poate fi vorba chiar de o sumă de bani pe care cineva să le-o dea cu împrumut, sau în scop umanitar sau să o investească într-un proiect de-al lor, însă atenție la cerințe, la condiții și la scopul real al acestei acțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că tensiunile legate de modul impulsiv de a cheltui continuă și astăzi.

Dionisie Rusu