Berbec

Pentru Berbeci, parteneriatul de viață este cel care le oferă susținerea de care au nevoie în acest moment. Să fie atenți la propriile nevoi și la ce își doresc să realizeze pe termen lung, pentru că ajutorul e chiar lângă ei.

Taur

Pentru Tauri, sunt destul de ocupați azi și este posibil să nu fie nici în cea mai bună formă din cauza oboselii. În atari condiții, trebuie să facă un efort să reușească să își finalizeze treburile măcar în mare. Să facă niște cumpărături, să fie un pic mai fericiți.

Gemeni

Pentru Gemeni, o veste bună poate să vină curând în viața lor, una la care nici nu se gândeau, cum ar fi o sarcină, o vizită de la distanță, o oportunitate sau un câștig din senin. Să își deschidă mintea și sufletul.

Rac

Pentru Raci, înțelepciunea și experiența vieților anterioare se pot demonstra în acest moment prin intuiția și prin semnele din senin apărute în viața lor și parcă îi ajută să simtă exact ce trebuie să facă. Cele mai bune răspunsuri le găsesc în sufletul lor.

Leu

Pentru Lei, casa intimității și a lucrurilor legate de căsnicia sau de relația lor iese acum în evidență, iar asta înseamnă că poate sunt mai sensibili și își doresc să îi protejeze cât mai mult pe cei dragi. E dreptul lor să facă asta, dar să nu exagereze să facă cheltuieli exagerate din această cauză.

Fecioară

Pentru Fecioare, câteodată experiențele deosebite și care le scot din normalitate sunt cele care le motivează cel mai bine și care le fac să realizeze că poate lucrurile sunt puțin mai diferite de cum le vedeau inițial. Casa secretelor le face să aibă trăiri puternice cu care trebuie să facă pace.

Balanță

Pentru Balanțe, Soarele și Venus în casa a șaptea semnifică pentru ele o curățenie de primăvară în aspectul parteneriatelor din viața lor. Spre exemplu, acolo trebuie să renunțe la niște oameni din trecut cu care se asociau și să vadă exact pe cine mai vor alături în viitor.

Scorpion

Aspectul vieții personale și al casei a 12-a te poate face să te gândești astăzi serios și în ce loc ești acum și la direcția în care ai vrea să mergi înainte. Încearcă să lași în urmă tot ce e negativ și dacă vrei de acum înainte să progresezi trebuie să fii sincer cu tine.

Săgetător

Anumite oportunități pot veni în drumul tău, numai că totul depinde de starea ta actuală și de cât de motivat ești să realizezi lucruri grandioase. E un timp bun și pentru vindecare, recuperare.

Capricorn

Fă un pas în spate și analizează corectitudinea lucrurilor care tot s-au întâmplat în jurul tău în ultimul timp. Dacă ceva te nemulțumește nu ezita să îți exprimi părerea, mai ales că aceasta poate îndrepta lucrurile în favoarea ta.

Vărsător

Poate că e momentul să începi să te gândești și la tine și la ce îți dorește sufletul. Dacă ai un vis pe care ți-l dorești de mult să îl realizezi, astăzi poți începe să faci pași spre asta.

Pești

Astăzi poți să-ți folosești carisma pentru a seduce și pentru a te face înțeles mai ușor de cei din jur. Este o zi bună pentru căutarea inspirației și a conversațiilor din inimă.