Horoscopul zilnic pentru 28 februarie 2021 spune că nativii din zodia Leu pot pierde bani dacă nu sunt atenți la modul de administrare.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt preocupați de activități legate de locul de muncă, poate unii mai au de încheiat ceva ce ține de un proiect în care sunt implicați. În alte cazuri, poate fi vorba de activități curente care le cam ocupă ziua liberă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o mai mare nevoie de eliberare, de ieșire din rutina zilnică. Posibil ca mulți nativi să se teamă pentru viitorul lor profesional sau financiar.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor începe să observe că anumite vulnerabilități sentimentale dispar, vor căpăta o doză de rațiune, de putere afectivă și, de la caz la caz, chiar vindecare, dat fiind că Luna Plină din Fecioară de ieri a acționat asupra multora ca un veritabil pansament sufletesc. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția celor care sunt părinți că au tendința de a fi prea impunători cu copiii. Dacă până acum nu ai reușit să comunici cu persoana iubită sau cu copiii, ai preferat să taci și să eviți abordarea nemulțumirilor, s-ar putea ca astăzi să spui ceea ce ai de spus.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni trăiesc o stare de teamă, de nesiguranță și agitație în legătură cu un context profesional sau familiar. Nativii nu-și pot organiza emoțiile astfel încât să fie constructive. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să încerce să se dedice unor activități care au impact benefic asupra psihicului, asupra stării interioare, să încerce să-și inducă o stare de bine.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor fi destul de confuzi și imaginația le poate juca feste, astfel că ar fi de preferat să nu ia decizii importante. Posibil ca cei care trebuie să învețe să nu se poată concentra prea bine pentru că mintea le va „fugi”. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unor dialoguri cu impact asupra unor principii de viață neclare pe care le au. S-ar putea să nu le fie ușor să accepte alte viziuni diferite de ale lor.

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să-și organizeze finanțele astfel încât să-și asigure resurse pe termen lung. Există posibilitatea ca unele confuzii de moment să împingă la acțiuni neavantajoase. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere nativilor să evite împrumuturile. Nu este momentul să dea bani sau să se îndatoreze.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară tocmai au avut de-a face cu Luna Plină în zodia lor și s-ar putea simți încă obosiți, agitați, tensionați și chiar confuzi. Partenerial, relațional, ar trebui să nu se avânte în decizii azi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le subliniază nevoia de ordine, liniște, organizare în viața personală.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță reușesc să se detașeze de o stare psihică, o stare interioară destul de intensă. Pentru mulți nativi ziua de azi vine cu o mai mare nevoie de odihnă, de punere în ordine a unor gânduri prin meditație sau alte tehnici de reflexie interioară. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că pot fi mai confuzi și de aceea nu ar trebui să ia decizii importante.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion simt nevoia de a petrece timp cu prietenii, însă va trona o stare generală de lipsă de chef în a face ceva concret sau în a purta discuții importante. Este mai degrabă o zi de pierdut timpul prin anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că starea emoțională este ciudată și pot simți nevoia de a fugi de o realitate sentimentală, de a fugi de niște responsabilități care, pentru unii, pot fi de natura neimplicării într-un proiect creativ.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor trebui să fie mai atenți la imaginea lor. Deși este zi liberă, pentru unii poate aduce controverse profesionale sau poate fi vorba de confuziile nativilor cu privire la o direcție profesională, la asumarea unor responsabilități. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează ca și ieri că familia poate avea reproșuri de punctat cu privire la indisponibilitatea pe care o afișează vizavi de cei dragi.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn traversează o zi a confuziilor și este foarte probabil să ia contact cu păreri ale unor persoane ce sunt total diferite de ale lor, momente care vor produce agitație mentală. Unele convingeri de viață sunt neclare și mulți nativi vor fi măcinați de ideea descoperirii adevărului, însă mai mult se pot adânci în confuzie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să evite luarea deciziilor importante. Posibil să nu se poată hotărî dacă e albă sau neagră.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se preocupă de calcule, socoteli, administrarea unor bunuri materiale, administrarea unor resurse încredințate de cineva. Important este să nu ia decizii financiare azi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce nemulțumiri legate de bugetul comun cu partenerul de viață. Nativii nu pot înțelege nevoia celuilalt de a cheltui sau economisi.

Pești

Cei născuți în zodia Pești ar putea fi nemulțumiți, dezamăgiți de relațiile lor, de partenerul de cuplu, de cei cu care colaborează în diferite sectoare de viață. Sunt mai critici, mai atenți la fiecare minus al celuilalt. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite luarea unor decizii importante legate de partenerul de viață sau de un contract profesional.