Astrele pregătesc câteva surprize pentru aceste zodii în horoscopul zilei de 4 aprilie 2021. Cine este nativul care va avea parte de o surpriză enormă. Pentru cei care se simt norocoși și vor să joace la LOTO, numerele băftoase ale zilei sunt 5, 12, 19, 21, 29 și 33. Culorile care ne poartă noroc duminică, 4 aprilie, sunt alb și roz.

Berbec

Nativii Berbec au dat lovitura. Chiar dacă simți că nu pare a fi real ce ți se întâmplă, ai mai multă încredere în tine. E foarte importantă să te retragi doi pași și să privești imaginea de ansamblu. E timpul să tragi anumite concluzii despre lucrurile care te-au afectat în ultima vreme.

Taur

Pentru nativii Taur care sunt implicați într-o relație amoroasă, astrele îi sfătuiesc pe aceștia să nu se mai certe cu partenerul de viață și să rezolve conflictele din cămin cu diplomație și multă răbdare. Cei care sunt singuri se bucură de ziua de duminică, își fac câte o poftă, cumpără ceva pe care au pus ochii de mult timp.

Gemeni

Gemenii nu trec prin cea mai bună perioadă a vieții lor și au nevoie, acum mai mult ca niciodată, de sprijinul partenerului de viață. Ai răbdare și vei vedea că toate lucrurile se vor așeza.

Rac

Nativii din zodia Rac au nevoie de afecțiune în această perioadă. Fiind firi mai reci, Racilor le este puțin mai dificil să se conecteze emoțional cu cei din jurul lor. Sunt persoane extrem de selective, iar acest lucru este sinonim, câteodată, cu singurătatea, în cazul lor. Fii puțin mai deschis cu cei care vor să îți fie prieteni.

Leu

Nativii din zodia Leu au nevoie să fie înconjurați de persoanele dragi din viețile lor. Fie că este vorba despre părinți, rude, prieteni, copii sau partener, astrele îți recomandă să îți deschizi inima față de persoanele care te iubesc cu adevărat.

Fecioară

Pentru cei din zodia Fecioară, ziua de duminică, 4 aprilie, reprezintă prilejul perfect pentru o pauză binemeritată. Citește o carte, ascultă playtlistul ăla care îți place ție, cheamă prietenii la tine pentru un joc de societate sau ia-l în brațe pe partenerul tău. Câteodată avem nevoie de lucrurile mici, pentru că acestea ne aduc cele mai mari bucurii.

Balanță

Anumite dorințe pe care le ai de mult timp se pot îndeplini cât de curând, mai ales dacă ele țin de partea câștigurilor sau a unor lucruri pe care ți le-ai dorit de mult să le achiziționezi.

Scorpion

Poate că astăzi este o zi bună să privești lucrurile din interior spre exterior și să vezi exact ce îți lipsește. A spune lucrurilor pe nume poate aduce anumite avantaje mai mari decât credeai inițial. Elimină fricile.

Săgetător

Lasă-i pe cei din jur să își exprime părerile, chiar dacă nu îți convine neapărat ce au de spus. Asta te ajută pe tine să analizezi lucrurile mai bine și să vezi diferențele de gândire. O plimbare în aer liber te va ajuta să te liniștești și să îți pui gândurile în ordine.

Capricorn

Ieșirile în familie și timpul petrecut împreună poate fi unul plăcut. Alege-ți bine oamenii pe care îi ai în jur și ai încredere că în viitorul apropiat toate problemele care te îngrijorează se vor rezolva.

Vărsător

Ieșirile în scop spiritual, întâlnirile cu cei dragi și momentele frumoase te pot ajuta pe de-o parte să îți încarci bateriile, iar pe de alta te pot obosi în același timp. Încearcă să petreci pe cât de mult timp poți în prezența oamenilor cu o gândire pozitivă.

Pești

Poți să simți că ești într-un moment în care socializarea și empatia vin într-un mod natural, fără a face eforturi. Aceste calități te ajută să ieși mai ușor în evidență și să fii remarcat de oameni.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD