Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o zi intensă în plan afectiv și sentimental. Nativii se pot impune cu curaj, cu determinare în cadrul unei relații amoroase, indiferent de stadiul ei, fie că este la început sau are vechime. Posibil să se simtă neputincioși în anumite cazuri și ca urmare să adopte o atitudine mai impunătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai atenți la autoritatea pe care au tendința de a o exprima în fața partenerului și a copiilor.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au o stare agitată la nivel emoțional. Universul interior este destul de apăsător, greu de trăit afectiv și în unele cazuri trecutul este cel care-i macină. Se pot ocupa de activități casnice pentru a-și consuma energia productiv. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția că pot deveni mult prea autoritari în familie și pot isca conflicte cu cei dragi dacă-și impun regulile în casă sau trasează noi sarcini.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt foarte vocali astăzi, se impun în dialog și nimic nu pare să le zdruncine punctul de vedere avut. Posibil ca această atitudine să le fie ostilă în negocieri sau dacă au de susținut interviuri, ședințe. Unii nativi pot primi vești neașteptate, dar plăcute. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrae atenția că pot avea parte de un schimb de opinii destul de tăios cu cei din jur.

Rac

Cei născuți în zodia Rac se preocupă de sectorul financiar, de rezolvarea unei situații legată de bani. Poate fi vorba de o plată, o încasare, oricum de ceva ce așteaptă cu multă nerăbdare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere atenție în cazul plăților online sau în orice activitate financiară întreprinsă pentru că pot fi prea grăbiți și pot face erori. Atenție, de asemenea, la unii parteneri de business neloiali.

Leu

Chiar dacă prima parte a zilei nu vine la pachet cu prea mare entuziasm, de îndată ce Luna va intra în semnul lor, cei născuți în zodia Leu vor da dovadă de o energie aparte, de mai mult entuziasm, poftă de viață și voință. Totuși, tranzitul poate accentua și mândriile, orgoliile și ambițiile extreme. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că au tendința să fie autoritari cu partenerul de viață.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să aibă grijă de sănătatea lor, mai ales dacă se știu cu probleme de natură cardiovasculară. Este de preferat ca astăzi, dar și mâine, să evite stresul, tensiunile cu ceilalți, certurile, să nu se implice în activități solicitante, ci chiar să încerce să doarmă mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să se hidrateze corespunzător, să bea cât mai multă apă.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot fi surprinși plăcut de prieteni sau de o situație care vizează un proiect profesional în care sunt implicați sau urmează să se implice. Nevoia de a-și reactiva viața socială îi poate conduce pe mulți nativi în oraș, la întâlniri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că au tendința de a se impune în anturaj atunci când vine vorba de ideologii, principii, convingeri de viață și credințe.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o zi impactantă în sectorul socio-profesional. Nativii se impun în zona profesională, se afirmă în carieră și vor da dovadă de moralitate, corectitudine și responsabilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că au tendința de a fi prea autoritari, mai ales dacă dețin o funcție de conducere, însă și din postura de subalterni au un cuvânt de spus.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de vești din străinătate, poate chiar legate de un loc de muncă, de surprize care au legătură cu o călătorie. Sunt și nativi care descoperă un curs la care să se înscrie sau explorează un domeniu nou. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce dialoguri neașteptate care vor contribui la unele conștientizări importante.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de unele tensiuni financiare, de momente care cer ca nativii să se impună cu vehemență dacă un drept le este atacat. Poate fi vorba de contexte care vizează bani sau bunuri materiale pe care le împart cu alții. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce, în schimb, multă pasiune în viața de cuplu, iar cei singuri sunt mai dornici de aventură.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor trebui să facă mari eforturi astăzi, mai ales în a doua parte a zilei, să nu se certe cu cei din jur. În mod direct sunt vizate relațiile profesionale și cele de cuplu, însă cauza este autoritatea exagerată pe care o manifestă în raport cu ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să ia în calcul și nevoile celor din jur și să încerce să mențină un echilibru între ce vor ei și ce vor ceilalți.

Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să fie mai prudenți în acțiuni și să aibă mai multă grijă la modul în care-și desfășoară activitățile. Nu sunt în apele lor, sunt agitați, tensionați și irascibili, dar mai ales neatenți. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere odihnă, hidratare corespunzătoare și o rutină mai sănătoasă și echilibrată.