Horoscopul zilnic pentru 22 februarie 2021 spune că nativii din zodia Rac au parte de o zi favorabilă, cu energie, bună dispoziție și spor în toate activitățile întreprinse.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec scot la iveală niște vulnerabilități în relația cu familia. Nativii pot fi cuprinși de dor față de cei dragi și pot căuta alinare în brațele părinților, în sânul familiei. Pot cultiva nu doar starea de bine, ci și de împăcare, acceptare, iertare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce o stare emoțională bună și în alte cazuri se pot rezolva niște probleme ce țin de locuință.

Taur

Cei născuți în zodia Taur se bucură de o bună relație, comunicare cu prietenii, cu rudele, mai ales că nativii dau dovadă de îngăduință, înțelegere, sunt mai dispuși să asculte ce au ceilalți de zis. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține pe cei care trebuie să vorbească în fața unui public, să-și expună un proiect sau dau interviuri, examene, susțin ședințe, colocvii. 

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni își pun în valoare un talent, o abilitate care le poate aduce aprecieri profesionale, recunoașterea meritelor sau, ce puțin, cuvinte de laudă din partea superiorilor. Esre o zi favorabilă uor demersuri financiare, poate nativii fac o plată, scapă de o datorie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia unui dialog constructiv legat de salarizare.

Rac

Cu Luna în tranzit prin semnul lor și în aspecte favorabile, cei născuți în zodia Rac se bucură de o stare generală de bine, de bucurie, liniște, împăcare. Nativii sunt mai sensibili, mai empatici, dar și mai energici, mai bine dispuși. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le susține starea de sănătate și le aduce spor în activitățile mai dificile.

Leu

Cei născuți în zodia Leu se bucură de o stare bună de sănătate. Nativilor li se ameliorează o afecțiune sau poate reușesc să se simtă, în sfârșit, odihniți, iar o scurtă analiză, meditație, o scurtă introspecție făcută astăzi îi poate detensiona pentru că pot vedea partea bună a unui context care li se părea neplăcut, neobișnuit până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce o doză benefică de entuziasm și o mai bună înțelegere cu cei din jur.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au șansa să rezolve o situație profesională. Nativii au susținere în relațiile cu cei din jur, pot primi suport din partea unei persoane importante sau pot primi sfaturi bune în legătură cu un proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a face niște planuri de viitor alături de partenerul de cuplu. Relația sentimentală se îmbunătățește.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se bucură, în sfârșit, de o zi bună la locul de muncă. Perspectivele profesionale ale nativilor sunt mult mai optimiste față de cum le-au resimțit în ultimul timp. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o stare generală bună, iar stresul legat de carieră poate fi foarte bine controlat astăzi. Mulți nativi își exprimă talentele, se pun în valoare într-un context creativ.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de viziuni optimiste, încrezătoare, fie legate de activități artistice sau extra profesionale în care sunt implicați, fie legate de viața sentimentală. Este o zi favorabilă activităților distractive în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a dezvolta niște idei la un rang mai înalt și astfel de a se bucura și de niște câștiguri financiare.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de o stare emoțională bună. Nativii se pot apropia mai mult de cei dragi, pot fi mai înțelegători cu familia și cu partenerul de viață, mai ales acolo unde se pun în discuție probleme legate de viața intimă și bani. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce spor în activitățile întreprinse la locul de muncă.

Capricorn

Este o zi foarte bună pentru cei născuți în zodia Capricorn care își doresc să semneze un contract profesional, să discute termenii unei colaborări, să negocieze o asociere. Relațiile profesionale sunt foarte bine aspectate. Totodată, horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce dialogucri constructive, empatice cu partenerul de viață și șansa rezolvării unor neînțelegeri mai vechi este foarte mare.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător ar putea avea ocazia să discute despre bani la locul de muncă, poate chgiar să negocieze un salariu, un comision sau, în alte cazuri, să fie vorba de preluarea unor sarcini noi care aduc și remunerații pe măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce o stare de sănătate bună. Nativii se simt revigorați, odihniți și sunt mult mai sociabili, existând chiar riscul să vorbească prea mult.

Pești

Cei născuți în zodia Pești se bucură de tranzitul Lunii prin sectorul afectiv, în aspecte de susținere cu Soarele, proaspăt intrat în zodia lor. Nativii au o stare emoțională foarte bună, sunt veseli, bucuroși, energici și deschiși iubirii. Relațiile sentimentale sunt încurajate, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a se dedica unor activități distractive, de a face ceva ce nu au mai făcut de multă vreme. Poate se dedică unei pasiuni.