Berbec

Ar putea fi o zi în care situațiile trăite se complică din nimic, ca și cum cineva ar încerca să te provoace să ai reacții exagerate, care nu te onorează. 

Taur

Este o zi în care ai posibilitatea de a verifica, practic, cât de bine stai cu stăpânirea de sine. Provocările pot veni de la cei mai apropiați oameni. 

Gemeni

Cuvintele pot provoca daune majore astăzi, în special în relațiile la distanță sau cu persoane față de care ai un respect deosebit. 

Rac

Ar fi de dorit să temperezi pornirile mai aspre, ca să eviți complicațiile inutile. Chiar dacă ești îndreptățit să fii nemulțumit, nu îți folosește la nimic să le exprimi astăzi. 

Leu

De la tine pot porni conflictele acestei zile, în special de la dorința ta de a ți se recunoaște meritele, de la nivelul de inteligență la autoritate și altele asemenea. 

Fecioară

Te poți trezi cu reacții cam explozive ale unor apropiați, cu care nu vei ști ce să faci. Nici nu trebuie să faci nimic cu ele, poate doar să încerci să îi înțelegi. 

Balanță

Există riscul să arunci la gunoi toate planurile legate de situația financiară, inclusiv pe cele puse la punct împreună cu partenerul de cuplu sau alte persoane apropiate. 

Scorpion

Din toate combinațiile acestei zile ai putea rămâne cu daune în relațiile importante sau cu primii pași ai unei reușite legate de familie sau de casă. 

Săgetător

Ai nevoie de câteva dintre cele mai frumoase calități ale tale, cum ar fi calmul și optimismul tău imbatabil, ca să îi sprijini și pe cei din anturaj.  

Capricorn

Poate că nu vor fi toate așa cum le dorești tu, dar nici nu ai cum să ai astfel de așteptări. Este posibil, însă, ca lucrurile să evolueze, în dinamica lor, mai bine decât ai sperat. 

Vărsător

Ai nevoie de liniște în casă și în familie, dar acestea nu se obțin așa, doar cerându-le sau reproșându-le celorlalți că lipsesc. 

Pești

Este posibil să iasă la lumină nemulțumiri vechi, pe care ai refuzat să le lași în urmă. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să le evaluezi cu calm și să renunți la ele.