Berbec

Pentru Berbeci, în carieră sau în anumite proceduri legate de acte pe care le fac acum pot primi beneficii sau pot avea foarte ușor dreptatea de partea lor. Să accepte noile schimbări pozitive din viața lor.

Taur

Pentru Tauri, să încearce să evite schimbările de planuri, rămânând pe drumul pe care l-au ales inițial. Astăzi este important să facă totul cu iubire, cu înțelegere, dar și cu dorința de a-i ajuta pe alții.

Gemeni

Pentru Gemeni, sănătatea pare a fi un aspect la care stau bine. În celelalte aspecte ale vieții nu ar strica însă să mai ceară și părerea unei persoane cu experiență pentru a reuși să-și rezolve problemele.

Rac

Pentru Raci, ei pot fi azi interesați să exploreze și să cunoască lucruri noi, oameni noi sau să încerce ceva nou. Racii pot primi ajutorul celorlalți foarte ușor dacă îl solicită.

Leu

Pentru Lei, dacă au nevoie de ajutor, să nu ezite să îl ceară vechilor prieteni sau cunoștințelor. Este important să ajungă acolo unde își doresc iar numai eforturile lornu sunt suficiente însă în acest moment.

Fecioară

Pentru Fecioare, limitările sau neînțelegerile pe care le-au avut în trecut cu persoanele dragi se pot rezolva prin comunicare și empatie. În primul rând trebuie să aibă grijă de propria persoană, ca apoi să poată să ofere.

Balanță

Pentru Balanțe, dacă caută aprobare din partea celorlalți o să fie destul de greu să îl obțină pe deplin. Să încerce să nu se răzbune pe partenerul de viață pentru micile lor neplăceri, ci mai degrabă să-și folosească energia ca să găsească soluții.

Scorpion

Astăzi vă poate fi mai greu ca de obicei să vă citiți partenerul de viață și să știți exact ce vrea. Atunci când lucrurile nu vă sunt clare, cel mai indicat este să întrebați direct decât să faceți presupuneri.

Săgetător

Nu e un moment bun să jucați jocuri de orgoliu, ci mai degrabă să încercați să luați în serios sfaturile pe care le primiți pe gratis din partea celorlalți, mai ales că au toate intențiile bune.

Capricorn

Schimbările legate de casa ta și de ceea ce te susține pe tine acum îți necesită atenția și efortul. Deși unele lucruri au fost terminate în mare, acum va trebui să te ocupi un pic de detalii.

Vărsător

O figură feminină din viața ta sau chiar maternă acum te poate ajuta mai mult decât crezi să îți găsești niște răspunsuri. Încearcă să nu cheltuiești mai mult decât era plănuit inițial dacă ai planuri de cumpărături.

Pești

Prieteniile și susținerea primită de la cei dragi în ultimul timp te ajută să te simți apreciat și să ai încredere în opțiunile alese. Totul îți amintește de fapt pe cine te poți baza și pe cine nu.