Nativii din semnul Capricorn au o mare putere de convingere asupra celorlalți.

Berbec

Gândurile Berbecilor pot fi foarte adânci astăzi, pot fi foarte profunde și contextul zilei îi sprijină să caute cele mai înțelepte răspunsuri. Am putea chiar afirma că mintea lor are putere de vindecare, dacă știu să o folosească. Pe de altă parte, nativii sunt dornici de studiu și pot explora noi domenii, sunt determinați și lansează noi teorii în jurul lor.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de dialoguri cu prietenii care pot ajuta foarte mult nativii să-și clarifice niște dubii. Sfaturile acestora sunt bune, transformatoare și profunde. Este o zi favorabilă să facă plăți amânate, să achite datorii mai vechi sau se preocupe de un proces, un litigiu, să-și ceară drepturile fianciare și materiale. În plan sentimental pot avea parte de trăiri intense, iar unii nativi se pot elibera de dezamăgire sentimentală.

Gemeni

Gemenii au ocazia să negocieze cu superiorii într-un mod favorabil lor și își susțin cu putere niște opinii profesionale. Pe de altă parte, pot primi sprijin de la partenerii de afaceri, de la colaboratori în îmbunătățirea unui proiect, iar planurile lor de viitor încep să prindă contur. Sunt mai sociabili și dispuși la mpăcări și clarificări în cuplu.

Rac

Nativii Rac pot profita din plin de sextilul care se formează astăzi între Mercur din zodia Pești și Pluto, aflat în sectorul relațiilor lor, pentru a ajunge la viziuni comune cu partenerul de viață, pentru a clarifica neînțelegerile apărute și a ajunge la aceleași concluzii. Pe de altă parte, este o zi favorabilă carierei și ascensiunii profesionale, dat fiind că sunt eficienți la locul de muncă și implicați în activități și pot fi observați de superiori.

Leu

Leii au parte de tranzitul Lunii prin sectorul iubirii și acest context îi stimulează să flirteze mai mult, să fie mai cuceritori și mai dornici de relații serioase. În cuplu sunt favorizate dialogurile despre viața intimă. Este pasiune, dar se pot și clarifica nemulțumiri. Posibile discuții despre bunuri materiale și litigii sau procese, credite. Nativii nu vor da înapoi și nu vor face compromisuri.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de un aspect de susținere care se formează între guvernatorul lor, Mercur, din sectorul relațiilor și Pluto din sectorul iubirii. Nativii trebuie să profite de context pentru a lămuri toate posibilele neînțelegeri pe care le au cu partenerul de viață. Este o zi în care pasiunea poate fi exprimată prin cuvinte și poate contribui la o uniune profundă a partenerilor.

Balanță

Balanțele se pot baza pe ceea ce le spune intuiția în privința locului de muncă. Poate fi vorba și de un dialog cu un coleg care-i scoate din starea de incertitudine în care se află. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță susține puternic o împăcare sau un dialog cu partenerul de viață care va aduce multă apropiere și ocazia de a-și îmbunătăți relația. Se întrevăd dialoguri constructive și în legătură cu sănătătea.

Scorpion

Astăzi are loc un aspect benefic între Pluto, guvernatorul Scorpionilor, și Mercur, aflat în sectorul iubirii lor. Este posibil ca nativii să ajungă la niște conștientizări importante despre viața sentimentală și un dialog cu persoana iubită să fie declanșatorul. În plan financiar se întrevăd discuții legate de salarizare care aduc și unele beneficii, poate ocazia de a primi niște bani sau un bonus.

Săgetător

Luna traversează și astăzi zodia lor, iar Săgetătorii sunt într-o formă de zile mari. În plus, face aspecte cu planetele din sectorul iubirii și al relațiilor și asta îi ajută să-și exprime sentimentele, trăirile. Sunt mai cuceritori și mai dornici de o nouă relație, iar în cuplu devin mai pasionali. Din punct de vedere emoțional se simt mai puternici și de neînfrânt, apropae imposibil de rănit.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de conștientizări importante care îi ajută să-ți întărească unele principii și convingeri. Pot fi destul de puternici în comunicare, convingători, chiar ușor autoritari dacă trebuie să obțină ceva în urma unei negocieri și nu vor lăsa loc de compromis. Își susțin ideile cu tărie și pot exprima mai ușor chiar și cele mai profunde trăiri.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt hotărâți să obțină niște beneficii materiale, o sumă de bani, poate să recupereze un împrumut și nu-i va întrece nimeni în negocieri. Dau dovadă de multă încredere în propria lor persoană și temerile acumulate până acum se dizolvă. Sunt mai sociabili, au chef de distracție și de socializare și-și pot lărgi anturajul, ba chiar pot cunoaște persoane care să-i atragă.

Pești

Nativii din zodia Pești sunt foarte profunzi în comunicare, în gândire, ajungând chiar spre zona de misticism, dat fiind că Mercur din zodia lor face astăzi un sextil cu Pluto, planeta celor mai profunde trăiri. Aceștia caută înțelesuri mai ascunse, lăuntrice la unele experiențe de viață și pot avea unle conștientizări puternice. Horoscopul zilei de 2 aprilie le cere să-și asculte cu toată încrederea intuiția.